Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38

Default Technical exam - web dev

unsa inyu style kung mag tech exam hardcoding gud or na namo gibuhat da an source code or snippets para ma dala ra human ang exam kay ako problema gud permi ko sangit sa oras or dli mahuman need mga advice mga pro dinhi sa web development.

d ko pro pero same ta og problema hahah ako idea sunod kay mag buhat ko skeleton daan butang nko github haha ambot if mo work ba kay lahi2 raba ang exam maynta mka leakage ta kng unsa exam heheh

I think dili necessary nga mahuman nimo, depende rah sa time nga ihatag sa exam. naa guro uban mahuman kung ang exam kay fit ra sa timeframe nga ila gihatag.

Quote Originally Posted by boang3000 View Post
    d ko pro pero same ta og problema hahah ako idea sunod kay mag buhat ko skeleton daan butang nko github haha ambot if mo work ba kay lahi2 raba ang exam maynta mka leakage ta kng unsa exam heheh
    pero nasad ka web development experience bai?

Quote Originally Posted by luff101 View Post
    I think dili necessary nga mahuman nimo, depende rah sa time nga ihatag sa exam. naa guro uban mahuman kung ang exam kay fit ra sa timeframe nga ila gihatag.
    na gud uban company stricto sa coding bisag sakto na logic

Quote Originally Posted by skeptic_rob View Post
    na gud uban company stricto sa coding bisag sakto na logic
    uu mostly ana checkon nila imo coding kung limpyo bah and efficient bah. mas maau kung mo take ka ug exam dapat proper way of coding, mao nay importante para kung naa gani mo sunod sa imo agi dili na mag lisud ug trace.

Quote Originally Posted by luff101 View Post
    uu mostly ana checkon nila imo coding kung limpyo bah and efficient bah. mas maau kung mo take ka ug exam dapat proper way of coding, mao nay importante para kung naa gani mo sunod sa imo agi dili na mag lisud ug trace.
    dapat ba focus ka usa ka framework bai

- - - Updated - - -

ako encounter humanon man gud program na gud chance ma dawat sa ako case dli ko kahuman ma rattle sa oras dli nako kahibaw unsa buhaton para mo pass2x

Quote Originally Posted by boang3000 View Post
    mas maayo gud buhat da an ma less tym igo ra mo modify code gud unlike ka buhat from scratch abtan gud tym

pero nasad ka web development experience bai?
    uu heheh CRUD mn usually ipabuhat nila boss nia apilan og design gamit rako og bootstrap haha

- - - Updated - - -

mas maayo gud buhat da an ma less tym igo ra mo modify code gud unlike ka buhat from scratch abtan gud tym
    uu kng buhat ka from scratch hagu nmn kaayo sd heheh nag sunod sd ko og coding standard pra sd mkaingon ang tig check naay quality ang code og readable ra sd ba hehe pro kng exam nia start from scratch murag mka coding standard paka pro naay uban d magka dimao hahah pro depende ra guro na sa dev

dapat ba focus ka usa ka framework bai

- - - Updated - - -

ako encounter humanon man gud program na gud chance ma dawat sa ako case dli ko kahuman ma rattle sa oras dli nako kahibaw unsa buhaton para mo pass2x

in my case dili ko mo focus ug usa ka framework lang. mas maau naa ka knowledge sa ubang framework pero naa sad ka kanang maka ingon ka nga expert ka ana nga framework. ang tanan ma tun-an ra man, dali ra kaau pag search sa internet.

nakasuway ko ug pa apply gipabuhat ko ug login form man guro to then naay gamay functionality gamay inig login. pure PHP coding to pero wla nako humana kay nanimaho ug pintal ilang office. maka lipong. hahaahaha

after ato kay gitawagan man ko. hahaha... depende ra jud na sa nag conduct ug exam... Makita na nila kung kamao ka or dili depende kung gi unsa nimo pag structure imo code..

11.    Advertisement

Page 1 of 4 123 ... LastLast