Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345
Results 41 to 49 of 49

Quote Originally Posted by ghostie2472 View Post
    Ka remember lang ko ug katong naka 'modified' nga Wave 125 nakig race nako. Modified lagi, sige ug pasikat atong iyang muffler kada stop light, tuparan jud ko. Aw, bulhotan lang nako sa akong stock nga Rouser 135 na abogan man. Iyang gi buhat kay ako man gi pa una, aw, di sad ko niya pa overtakon mao siya ang 'naka daug' ra 'race' namo. hahaha.
    Maayo unta ug naay trophy sa unahan bro para sulit gyud iyang effort. Hahaha

Di man ta ma datu ana oy.

Ug naay mo pusta ug klaro lagi i withdraw nako ako lifetime savings palit ko ug rsv4 kay sobra pa nas double your money in 5 years sa metrobank

C.I.A. ghostie2472's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by burn777 View Post
    Maayo unta ug naay trophy sa unahan bro para sulit gyud iyang effort. Hahaha

Di man ta ma datu ana oy.

Ug naay mo pusta ug klaro lagi i withdraw nako ako lifetime savings palit ko ug rsv4 kay sobra pa nas double your money in 5 years sa metrobank
    Sige nalang at least nalipay siya atong tayma.

Nakapalit na kaha si TS? Tunhid sa ka traffic sa karon, murag lami sad kuha motor, nya murag kaning duha sad ang murag masulod sa budget da.

Quote Originally Posted by sir_dakz03 View Post
    ahhhhhhhhhh, best tubag dre sa thread... kini jud!! nayc ka wan @SomeFriendYouAre! geh lng, mangita mig gixxer dre sa IT park, amo sakyan2... AHAHAHAH.. sa rouser 150ns, adto mig gudmoto, amo pod sakyan2.. AHAHAHAHAHA...

bahin diay sa underbone, d man gusto c TS na underbone xa gd kae dako mang tao c TS, d pod bagay nya (ako ra pod ang ga ingon na dili bagay nya, AHAHAHAH)... I personally think na sakto ra jd ning mga FZ/Gixxer/Rouser naked-type na mga motor para niya.... >_<
    naay Gixxer sa ITPark ganha, naa sa tung jolibee ug krispyKremes, knang parkinganan sa mga motor, mga 6am ganha sa buntag to

Junior Member leumanuel12's Avatar
    Blog Entries
    2
    pag raider nalng mo uie kung mag 150cc man gani mo..

Junior Member
    Unsa gi palit nimo Ts? Ns150?

-
    hahah ka letche sa mga haters ug look downers oi -- btaw TS ako first bike nako is rouser 135 until now wa japun koi pagmahay bisan daghan pa mas nindut nanggawas , pero ang problema lang sad nato noh mga pinoy kai atung na iLhan ang big four raman gud sukad sukad Suzuki Yamaha Kawasaki Honda mao tingaling daghang lalis ug descriminasyun hahah pero naa ra jud nas pag amping ug dinad-an nimo boss TS ako hiLig man ko ug standard nga mai pagka naked then swak sa budget then diLi sad apeke sa dalan then praktikal sad sa la-ag2 in terms sa gasoline Dagan ug gidak on hehehe --- sakto jud tong usa nga e feel jud nimo ang motor > anyways memorable bya na ang mga first bikes hahahah

C.I.A. brackitz's Avatar
    Blog Entries
    8
    Reviving the thread kay naay topic about sa Rouser 150 NS

Wa nay balita ang TS nakapalit na siguro nakalimut nas iyang thread. Pero ako planu jud nako mupalit pud og Rouser 150, sa rason ra nga..

una: Kaya ra sa bulsa
    ikaduha: Bagay nako kay daku mankong tawo, og bisan kinsa pasultion sa mga frens nako bagay jud nako ang rouser 150
    ikatulo: Ganahan kaayu ko sa looks, mag matter pud na nako.

Kining ako di mani pakusganay ug panlumba, mao wa na kaayu ko magmatter sa specs bahin sa makina etc. hehe

Pero all time favorite nako kini jud - Honda CRF250L, palit rako ani puhon tigum sa ko. hehe

palita ang duol jud sa imo dughan regardless pra walay mahay baah ...

10.    Advertisement

Page 5 of 5 FirstFirst ... 2345