Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Default Asa ta kapaliy ug sako sa feeds nga dagko or bsan kana dili pa genamit dre cebu

ASA TA KAPALIY UG SAKO SA FEEDS NGA DAGKO OR BSAN KANA DILI PA GENAMIT DRE CEBU
    magcge kog palit ani kay need ni namu sa upholstery shop namu..... pls pm me for info pls,, mamalit unta kog bsg mga 100 to 200 pcs,,

uuuppupupuppupupupup

Suway daw og duol anang mga pigery owners/operators Boss... naa jud guro sila ana.
    Or sa merkado pod mismo, sa mga namaligya og feeds og bugas nga kinilo... naa guro na sila ana.

Im not sure if naa ni sa mga big upholstery stores.... try daw inquire og PP Woven Sacks/Fabric... in rolls ni siya.
    Naa guro ni sa atoa somewhere.... If wala, palit ka sa China or India.
    Dunno if ok na sa inyo kanang "blue" og color ay... per meter man baligya ana. Mura man gihapon na'g sako.

...di noon ko sure kaya wala man ko naggamit ana gud.

By the way Boss... para unsa-on diay na nimo? Para unsa sa inyong upholstery shop?

Quote Originally Posted by jackdi View Post
    Suway daw og duol anang mga pigery owners/operators Boss... naa jud guro sila ana.
    Or sa merkado pod mismo, sa mga namaligya og feeds og bugas nga kinilo... naa guro na sila ana.

Im not sure if naa ni sa mga big upholstery stores.... try daw inquire og PP Woven Sacks/Fabric... in rolls ni siya.
    Naa guro ni sa atoa somewhere.... If wala, palit ka sa China or India.
    Dunno if ok na sa inyo kanang "blue" og color ay... per meter man baligya ana. Mura man gihapon na'g sako.

...di noon ko sure kaya wala man ko naggamit ana gud.

By the way Boss... para unsa-on diay na nimo? Para unsa sa inyong upholstery shop?
    trapal mana ang kana blue ang color .. mahal mana,,,, ibutang ang sako nga hapin sa foam sa ilalom... ug kana pud tabon sa ilalom sa mga sala sets and beds,,, naa mana halos tanan,,

Quote Originally Posted by edmondro2 View Post
    ASA TA KAPALIY UG SAKO SA FEEDS NGA DAGKO OR BSAN KANA DILI PA GENAMIT DRE CEBU
    magcge kog palit ani kay need ni namu sa upholstery shop namu..... pls pm me for info pls,, mamalit unta kog bsg mga 100 to 200 pcs,,
    mo palit kag sako sa feeds mam/sir, naa mi daghan sako sa feeds, nag tapun og nalang to walay gamit, naa mi piggery sinako nga feeds amung paliton. mao na pwerteng daghana sako.

Quote Originally Posted by ROCK2X View Post
    mo palit kag sako sa feeds mam/sir, naa mi daghan sako sa feeds, nag tapun og nalang to walay gamit, naa mi piggery sinako nga feeds amung paliton. mao na pwerteng daghana sako.
    Asa dapit inyo piggery boss.

Quote Originally Posted by optimusprime View Post
    Asa dapit inyo piggery boss.
    sa car2x. tag pila man palit nimu sa sako?

sa car2x. tag pila man palit nimu sa sako?
    Unsa brand sa feeds imo mga sako?

Quote Originally Posted by optimusprime View Post
    Unsa brand sa feeds imo mga sako?
    popular feed mill corporation... ang brand sa feeds... ultra pak ang naka tatak sa sako kay ang feed sa baboy sa popular ultra pak mana ilaha.
    Mo palit ka sako, pila palit nimu?

tag pila imu offer sir?? naa ko napalitan pag last day kay tag 4.50php each ila.. if mas barato imu kay anha name palit sunod,,,

11.    Advertisement

Page 1 of 2 12 LastLast