Page 91 of 114 FirstFirst ... 8188899091929394101 ... LastLast
Results 901 to 910 of 1134

Thread: Cebu Vapers

@yanzkii mao bitaw bai pero naka order nko dt sa dark vaper.. Icheck lng iya fb page bai ka jeffrey tam na nga store.. Down to earth kau kaistorya..

C.I.A. yanzkii's Avatar
    Blog Entries
    3
    @DarthVaper kato nang candy color dt or wide bore? anyways, enjoy your vape bai. d ka mag mahay ana #vapeon

Quote Originally Posted by yanzkii View Post
    80/20 kng nahan ka more clouds. viscocity would be your choice. "white nectar"
    smoker ka for 5years then dili ka smoker mao ibaligya imu vape?! which is which? mag lisod tag tambag ana

@DarthVaper ok rman imu set-up bro. imu atty is for sub-ohming which good for both cloudchasing and flavor chasing
    for me, ang con lng niya is ang drip tip hehe
    basin baligya nako ako vape, but for the mean time duwa2x sa ko. till ma pulan. naa koy puff stuff-unicorn flavor murag white nectar. best menthol nmo?

Quote Originally Posted by lestat1116 View Post
    naay update sa sale sa smoke-e?
    ambot lang kanusa. atang2 gani ko. haha.

- - - Updated - - -

80/20 kng nahan ka more clouds. viscocity would be your choice. "white nectar"
    smoker ka for 5years then dili ka smoker mao ibaligya imu vape?! which is which? mag lisod tag tambag ana

@DarthVaper ok rman imu set-up bro. imu atty is for sub-ohming which good for both cloudchasing and flavor chasing
    for me, ang con lng niya is ang drip tip hehe
    ako smoker ko for 12 years na guro. haha. agree ko sa visco. mao ako gamit run. 3mg na ako nic fix nag start ko sa 12mg.

C.I.A. yanzkii's Avatar
    Blog Entries
    3
    basin baligya nako ako vape, but for the mean time duwa2x sa ko. till ma pulan. naa koy puff stuff-unicorn flavor murag white nectar. best menthol nmo?
    yup2x lami pd unicorn, mama's milk and dusk and summer not so fun menthol bro, dli kaau ko mka stick ug menthol ky mu karas ako throat after hehe ang lami2x lng ako na tilawan is ang frostbite.

Quote Originally Posted by aidz814 View Post
    ako smoker ko for 12 years na guro. haha. agree ko sa visco. mao ako gamit run. 3mg na ako nic fix nag start ko sa 12mg.
    mao pd na ako daily hehe but 3mg rko. malipong nmn gni ko sa 6 kana na bang 12mg hehe

yup2x lami pd unicorn, mama's milk and dusk and summer not so fun menthol bro, dli kaau ko mka stick ug menthol ky mu karas ako throat after hehe ang lami2x lng ako na tilawan is ang frostbite.

mao pd na ako daily hehe but 3mg rko. malipong nmn gni ko sa 6 kana na bang 12mg hehe
    lagi. kung mag 6 ko run basin ma lipong na guro ko. pero ok raman kung mag 6 kay maka tipid ka sa juice. haha. kabantay ka ang white nectar kung mag chain vape ka murag mawala ang lasa? or ako ra guro naka suway ana.

C.I.A. yanzkii's Avatar
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by aidz814 View Post
    lagi. kung mag 6 ko run basin ma lipong na guro ko. pero ok raman kung mag 6 kay maka tipid ka sa juice. haha. kabantay ka ang white nectar kung mag chain vape ka murag mawala ang lasa? or ako ra guro naka suway ana.
    para nko dli mawala ang lasa. mu lood kng mag chain ka haha mao nang naa ko'y backup na juice

para nko dli mawala ang lasa. mu lood kng mag chain ka haha mao nang naa ko'y backup na juice
    akoa ma wala. pero kung 70 vg paubos kay ok ra. naa koy japajuice I puli2 ra nako sa visco.

knsay mu palit bliss lite? extreme nutty ry4. pila ra ka drops na kuhaan. 70 pg ni.

taas ang pg masflavorful. pero mas grabe ang throat hit pud

C.I.A. yanzkii's Avatar
    Blog Entries
    3
    taas ang pg masflavorful. pero mas grabe ang throat hit pud
    throat hit depends on your nic.

11.    Advertisement