Sold na dayon usahay boss kay akong mga migo atngan man daan nila.. hehe.
Kanang sa APM kung 25gb fake na.. Kung sony pictures nga movies, imo e play na sa bluray player ma off ang sound after 20 minutes.. because of Cinavia protection.. Ako mga blu-rays baligya original gyud ni 50gb disc from US gyud..
@POPiO kung blu-ray player ok ra ang Samsung, LG, Sony, Philips. Kung home theater in a box budget kanang sa samsung nga HT H4500 nindot sd na ug sound quality good for a small home theater room, around 9k man cguro price ana. Ako gamit kay samsung blu-ray player unya onkyo receiver and Definitive Technology 5.1 Speakers .
dako jud ug kalahi-an ang original na bluray movies like sa sound ug picture quality... Ang akoa diay gigamit is panasonic bt-200 bluray disc home theater sound system, 5.1 ra ni na set up...naskasuway ko palit kanang sa apm tag 200 to 250 ang disc,ako ra gi try ok ra man sad ang quality e compare sa bluray copy na DVD...
Tabang mga silingan!
Mag palitan ko anang mga aluminum casing na movies (HD) sa carbon market sauna pero karon dili naman mga HD ilang baligya. Akong palalabs gusto mo watch ug Transformers 1,3, and 4, nag sige na mi pangita ug Transformers nga HD pero wala jud, nalipot na namo ang carbon ug colon area wala jud mi ka kita.
Mao ni among story, bago pa lang mi nag ka uyab, iyang 'home theater' set up kay Tosundra 17" CRT TV, kanang foldable screen china nga dvd player unya computer speaker connected sa DVD player.
She's been buying mga DVD nga nindot ug copies pero lagi kay dili man nindot ang TV ug player, di jud ma appreciate the movie.
When I moved in with her, i brought my 32" LCD TV, my Microlab M200 multimedia speakers, ug Pioneer HD DVD player. And then she saw Transformers Rise of the Fallen for the first time, in HD. Didto na nakita ang katag. Na appreciate niya ug maayo ang mga HD movies nako and now we're on the hunt for more HD movie experience BUT ang mga tnidahan nga among gi visit na puro bati ang mga HD movies baligya. T__T
Asa ta maka palit ug mga HD movies? Kinsa naa baliya mga second hand HD movies diha?
Bluray pud ako collections bro. Home theater set-up pud mi sa balay halos every night ko magmovie with my wife. Life gyud nako ang movie since i was a kid. Of kors ma appreciate gyud nato ang movie labi na ug Bluray.. Download lang sa torrent bro, mga 3-5GB ang files labi na ug DTS 5.0 BluRay 720p or 1080p.. Naay bluray 720p nga 700-900Mb kang YIFY group pero dili ko ka appreciate sa sounds niya mura ug naay kulang.. Kana lang DTS bro kay nice medyo need ug patience kung mag download. Naa gani ko Avatar movie nga 32GB bro.