Page 9 of 13 FirstFirst ... 6789101112 ... LastLast
Results 81 to 90 of 127

As far as I've remember, naa mi silingan before unya naa silay parente came from davao. And to think nga magsuroy suroy ug lipay lipay ra ilang tumong dri cebu kay sinulog to that time unya ni host pajud ug show ang wowowee before, nasayop me. Grupo gayud ni silang miabot sa among lugar seguro naa sa 8-10 sila kabook. Nahibulong nlang me nga kada uli nila gikan lakaw lain lain man ug cellphone ug nagkada iyang klase sa brand and to the extent ang low end nga phone kay ipanghatag nlang unya ang mga mahalon ibaligya. So didto nagduda na me. So taodtaod wa mi masayop, mga grupo diay tos mangungoot gikan sa Davao. Diha diha pud dayun naay naka tip sa Police, sikop silang tanan dala mga babae. Mga bangiitan gyud to silang mangongoot. Gibalita paman gani to sa local news ug newspaper.

Quote Originally Posted by madina View Post
    As far as I've remember, naa mi silingan before unya naa silay parente came from davao. And to think nga magsuroy suroy ug lipay lipay ra ilang tumong dri cebu kay sinulog to that time unya ni host pajud ug show ang wowowee before, nasayop me. Grupo gayud ni silang miabot sa among lugar seguro naa sa 8-10 sila kabook. Nahibulong nlang me nga kada uli nila gikan lakaw lain lain man ug cellphone ug nagkada iyang klase sa brand and to the extent ang low end nga phone kay ipanghatag nlang unya ang mga mahalon ibaligya. So didto nagduda na me. So taodtaod wa mi masayop, mga grupo diay tos mangungoot gikan sa Davao. Diha diha pud dayun naay naka tip sa Police, sikop silang tanan dala mga babae. Mga bangiitan gyud to silang mangongoot. Gibalita paman gani to sa local news ug newspaper.
    Mao na dha run wala dw krimen sa davao pero murag naa didto ga schooling ang mga mangongoot og tulisan sa davao..nya if mo graduate mo anhe dayon sa cebu pra eh apply ilang ge skwelahan...

Ako lang ni dungagan ug link akong post para dili ingnun ni TS na buhat buhat ra naku.

http://www.philstar.com/cebu-news/38...ckpockets-fall

si ts wala na maka reply..hahaha.. looy

bang! patay!!!! "davao" wins!!!!!
    patayan na!!!

I kill you I kill you!!!

mga warfreak taga davao...

gamay bikil pusil man didto... mao wa nay tao.. hahaha. saging nalang daw nahabilin. Joke!!! talo pikon.

bombahi nalang ninyo ang Cebu mga taga davao para di na ma number #1 .

Ako lang ni dungagan ug link akong post para dili ingnun ni TS na buhat buhat ra naku.

9 alleged pickpockets fall | Cebu News, The Freeman Sections, The Freeman | philstar.com
    Ahhhhh..mao d i na ge engun ne ts nga daghan trabaho sa davao...

Company of pickpocketers... maayo og na produce nga trabaho didto d i ue...

Elite Member slabs7's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by makie29 View Post
    Better change topic to "Cebu City vs Davao City".
    In my own POV, been to Davao City naman pud, Davao City's economy is nowhere close Cebu's. Cebu City is too big compared to Davao City.
    The good thing about Davao City over Cebu City kay of course, less traffic. Pero pwerte pud layoa sa mga establishments.
    I guess the "number 1" title will depende sa kung unsa ang giistoryahan but I think Cebu City leads Davao City in many different categories.
    ako wala gyud koy masulting bati aning duha ka syudad, naka puyo man sad kog davao for 3months, wala koy masulting bati didto.

the only thing nga nakahimong bati sa davao, si TS rajud. HE GIVE DAVAO CITY A BAD NAME

C.I.A. bula1980's Avatar
    Blog Entries
    5
    there's no point arguing with an a**hole

sugot na lang gud mo,no. 1 lage si TS

Maypag adto nlang ni isangyaw ni TS sa iyang mga amigo kay cguro motoo pato. Kaming mga taga cebu di gyud mi motoo pero we have nothing againts davao. TS ra gyuy nag trigger aning tanan.

Elite Member slabs7's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by bula1980 View Post
    there's no point arguing with an a**hole

sugot na lang gud mo,no. 1 lage si TS
    sayop ka gwaps...this is the only way to stop him, malmalon nimo iyang utok nga pareha ra gamay sa utok sa hipon unya ang sud saging ra, hangtud ma stress, tan-awa diba sukad gabie wala na motingog, natuk-an na

- - - Updated - - -

Maypag adto nlang ni isangyaw ni TS sa iyang mga amigo kay cguro motoo pato. Kaming mga taga cebu di gyud mi motoo pero we have nothing againts davao. TS ra gyuy nag trigger aning tanan.
    bisan pag dili cebuano dili jud mo agree ani niya...ka dako nakong taga negros

11.    Advertisement

Page 9 of 13 FirstFirst ... 6789101112 ... LastLast