need help mga sir with my omega hd 2.0, reflashed my omega hd2.0 back to stock rom, without having a back-up... after reflash. error happened on the phone. IMEI: Invalid, IMEI: Null and baseband: unknown....
need help![]()
need help mga sir with my omega hd 2.0, reflashed my omega hd2.0 back to stock rom, without having a back-up... after reflash. error happened on the phone. IMEI: Invalid, IMEI: Null and baseband: unknown....
need help![]()
lisod na if dili imuha na backup gamit sa sp flash tool
you should back up your IMEI before flashing any rom, naa mana sa mobile uncle tools.
Hello! I have CM Cosmos X. 3months old. 5.5k..madala pag hangyo gamay..
RFS: spare phone.
contact #:09328844071
thnx...
ok na ang OHD nako sir, maygani nakakita ra og technician na naka ayo sa phone sa ako GF![]()
thank you for your replies![]()
let me to answer this, kay naka experience pud ko, since nag flash kog cwm6030 recovery. remember ayaw mo pag gamit ani nga version kay ma damage imo phone kay dako ang filesize nya.
sa akoa wala ko ka backup sa original stock rom, nag download lang kog stock rom para pang SPFlash tool, ug MTKDriod tools para pang modify sa IME.
Nya pag ma success na ug flash ug assign sa imo IME then pag backup dayon.
Thats it,
Ang ako gi pangita karon ang permanente nga solution sa IME ug baseband nga di ma delete kung mag factory reset or mag install ug custom ROM ka.
I can help you to backup, restore and install custom ROM for CMOHD 2.0, Starmobile Crystal etc.
Call / Text me: 09182346420 / 09159899816
Lageh boss! Nangita ko ug Build 7 kat build 49 man akong nadownload. Problema kay wala ko kta ug para donwload sa stock build 7![]()