Mag gikan mi sa Bocaray, ganahan mi mag via Bacolod para dala "soroy"...
From Iloilo mag barko to Bacolod, then from Bacolod mag bus or barko(if naa) to Cebu.
Mas dali ba maabot? Mas cheaper ba in overall cost?
Need you help guys...
Mag gikan mi sa Bocaray, ganahan mi mag via Bacolod para dala "soroy"...
From Iloilo mag barko to Bacolod, then from Bacolod mag bus or barko(if naa) to Cebu.
Mas dali ba maabot? Mas cheaper ba in overall cost?
Need you help guys...
Mas cheaper I think. fast craft from Iloilo to Bacolod - around 300(1h 10m), if Roro sa Dumangas to Bacolod naa tag 80(2hours)
Ceres from Bacolod - San Carlos via Don Salvador around 115-120 regular and 140 aircon(2h 20m)
San Carlos - Toledo Roro 220?(2hours +)
From Bacolod to Cebu City usually it takes 7-8hours including stop overs
layua sa byahe oi. maka less lage ka sa gasto pero arang kapuya gyud na boss.
Thank you Gabgab! Noted na.
Zhun, okay ra man kay soroy man gud among toyo, kaon lang or relax gamay sa stop over.. Aircon bitaw so dili gyud ingon ana kakapoy
ts, wala ko ka try gikan sa iloilo to bacolod.. kato niadto mi bora from cebu to caticlan mi..
mostly ako nasulayan kani bacolod to cebu lang.. nice man ts if mao imo buhaton.. dala suroy2x ug explore pod sa place.. kailangan sayo ka adto terminal b4 6am para hapon ka moabot sa cebu.. tas AC na ang bus ana.. not sure kung mahal para nimo ang pamasahe.. para nako okay ra man.. naagian na nako tanan route gikan bacolod to cebu or cebu to bacolod.. daghan route going to cebu from bacolod.. pwede sab ka agi via dumaguete then dumaguete to cebu.. enjoy ts!
P.S. walay boat going to cebu from bacolod.. iloilo and cagayan de oro lang route nila ana sa barko..
Last edited by peesoot; 06-12-2014 at 04:46 PM.
Peesoot, Thank you sad sa inputs. All noted ni inyo nga messages.
These will serve as my tips/guide. Daghan salamat!
dugay ang byahe kag sa Roro tag 2 hrs jud. tapos ang waiting time pa. naka try ko 5hrs Bacolod - Cebu via Salvador Benedicto. fast craft pa ako gisakyan. Pag abot nako timing ra jud kaayu na mobyahe na ang bus ug fast craft. Cutting trip ra ko.
Peesot - Lage, bahalag kapoy basta soroy hehe. Salamat kaayo
Gagab- Asa nang salvador benedicto? Unsa pasabot cutting trip?