Page 7 of 10 FirstFirst ... 456789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 97

me, gi sinus nasad gani ko karon. pirme man ko sinuson oy. nindot dunggabon akong nawng para mu gawas. hahaha jk
    before, there were times na nahospital sad ko tungod sa chronic sinusitis. wew.

Quote Originally Posted by miue3006 View Post

any one who has sinusitis? i hink I have and plan ko magpa-check up next week since I think parang lumalala sya...

Share your experiences
    .
    Quote Originally Posted by pirehro View Post
    me, gi sinus nasad gani ko karon. pirme man ko sinuson oy. nindot dunggabon akong nawng para mu gawas. hahaha jk
    before, there were times na nahospital sad ko tungod sa chronic sinusitis. wew.

acai berry can help cure sinusitis bro.. i have allergic rhinitis but nawala naman karon because of that.. naa ko kaila mubaligya ana, basin makatabang pd na sa inyo.. sakit ang sinuson labi na ug mag-migrain..

Quote Originally Posted by harshmellow View Post
    acai berry can help cure sinusitis bro.. i have allergic rhinitis but nawala naman karon because of that.. naa ko kaila mubaligya ana, basin makatabang pd na sa inyo.. sakit ang sinuson labi na ug mag-migrain..
    mga bro try ninyo ne nga link ai....Sinutab is Dangerous To Your Health, So Why Do They Still Sell It in the Philippines?

gi ban na sa us ug canada ang ng contain ug "Phenylpropanolamine" which is sinutab ng contains ane....kay mka stroke daw...hope maka help ko kadtong cge inum ug sinutab kay ako sinuson sd tig inum sd ko ug sinutab now i know dli nko muinum ug sinutab.

Quote Originally Posted by ron_baquero View Post
    mga bro try ninyo ne nga link ai....Sinutab is Dangerous To Your Health, So Why Do They Still Sell It in the Philippines?

gi ban na sa us ug canada ang ng contain ug "Phenylpropanolamine" which is sinutab ng contains ane....kay mka stroke daw...hope maka help ko kadtong cge inum ug sinutab kay ako sinuson sd tig inum sd ko ug sinutab now i know dli nko muinum ug sinutab.
    I haven't heard that this substance "Phenylpropanolamine" or Sinutab banned by BFAD. I have Allergic Rhinitis in which na limit na. Vitamins ra katapat ani especially Vitamin C. Then tulog ra sakto..

I have sinusitis for as long as I can remember (+- 10 years), ako nalang geh antos kay di man mawala gud, mo balik2 ra gihapon. Sauna, take dayun og Sinutab, pero ni undang na ko anang bisyoha.

Allergy man gud hinungdan ani, kanang baho sa sigarilyo og sobrang kahomot. Tong nag work pa ko, akong amo sige sigarilyo, nya air-conditioned to among building ha. Ang pag resign nako sa work ang the best decision akong nahimo sa akong life, but that was after 5 years.

Quote Originally Posted by harshmellow View Post
    asa mana mapalit, bro?

Quote Originally Posted by raissah View Post
    asa mana mapalit, bro?
    pm lng @raissah.. naa ko nahibaw.an pwede makabarato ka

Quote Originally Posted by ron_baquero View Post

dili man sinutab ako pasabot pud bro..

naa ko sinusitis. mutukar lang kung mukaon kog mga bawal sa akoa nga mga pagkaon. murag allergy man siguro cause sa sinusitis

Quote Originally Posted by chuckkcuhc View Post
    sinusitis pud ba nang sip.on nga sitcky ug dagko kaayu?
    basin ga sige ra na og hingos brad way sikmahay ..mao kung makasikma dagko kaayo buto..

naa pud ko ani sakita..pero wala na jud ko lain gidudahan nisugmat ud ni sya katong na hyper ko.kusog man gud kaayo ko mo smoke unya mo kape..acidity jud nakatrigger ani ako..magdungan na ganiog tukar ako sinus og hyper..mura jud kog kamatyonon oi...
    Last edited by WengIA; 01-25-2015 at 01:39 PM.

be careful anang symptoms sa sinusitis kay same raba nag bation if mutaas imung blood sugar for the first time... akoong kaila hapit ma sikwate ana kay na mis-diagnosed, imbis taas sugar sinusitis man ingun sa doctor...

11.    Advertisement

Page 7 of 10 FirstFirst ... 456789 ... LastLast