Originally Posted by Little_Mermaid88 haha. basta naa nang "let's get wild" kai paspas ang response ana sis. Haha. Ana diay na sis? Lol! iPM ra gud imo # sis para masave nako. Thanks - - - Updated - - - Originally Posted by Angry Pig mmmmmmmmmmmmm... apil ko ani Sure. Ipm lang imo #
Originally Posted by laniesmile Phone man gamit nako karon. Tom nalang Ah laena way lami. ahahaha Originally Posted by laniesmile Haha. Ahak. Adto sad sis ha? Kay puro ra boys niPM nako gud. Laina sad kung ako ra isa bae didto. Hahaha. Na kung puro boys ang ni PM nmo, TS basin dle "semi-EB" ang mahitabo, ma "semi-rape" jud ka.
Yeah. Tom nalang ko magpost ug pic. Aw isearch nalang ko's fb. Facebook.com/laniearcaya haha. - - - Updated - - - Originally Posted by my_hEaD_isBIG Ah laena way lami. ahahaha Na kung puro boys ang ni PM nmo, TS basin dle "semi-EB" ang mahitabo, ma "semi-rape" jud ka. Lol di sad ko mosugot puro boys ra oy. Dapat naa juy girls ana
[QUOTE=laniesmile;15908886]Haha. Ana diay na sis? Lol! iPM ra gud imo # sis para masave nako. Thanks - - - Updated - - - done.
[QUOTE=Little_Mermaid88;15908896] Originally Posted by laniesmile Haha. Ana diay na sis? Lol! iPM ra gud imo # sis para masave nako. Thanks - - - Updated - - - done. Got it! Thanks
kung makakita cla sa imo picture kai motunga najud nah. haha
Kulbaa ani oi
fyter ni si ts dah...murag lami iapil ..
mahadlok ko nga ma semi rape
apil ko be.. hehehe
Forum Rules