Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31
    Junior Member

mao jud na reason bai.. gabayad jud ta sa sakto unya wai klaro nga serbisyo in return...

Quote Originally Posted by ~kulot View Post
    ngutana lang ko, naa nabay napriso ani kay wala mu human sa contrata sa SmartBro? nkareceive kog txtmsg ganiha from smartbro na if di nako ma settle akong account on or before Feb 9, 2013 which is tomorrow na, mu file sila ug complaint against nako. 4212.33php raman pud akong balance unya mu end akong contract mga 3rd week guro sa march (2yr contract). wa nako gitiwas akong contract tungod kay wa silay klaro nga serbisyo, pun'an pa nga wa nila gi refund akong 3month payment last year. ng bayadbayad ko nga wala koy connection kay cge silag tawag which is annoying kaayo.

naa bay nkasuway ani dinhi?
    ,yaw kaau padala ani brother,ksuway nami ani,cge gani padala letter,kadugayan nhunong rmn,bt ang account holder ani brother kay mglisod kuha ug NBI clearance,ma.hit ka igkuha nmo NBI clearance,bt wlay napriso ani ui,sa Phil wlay mapriso tungod sa utang.,chillax

mao pud na amo bos. napay gipadala nga letter gikan sa atty. nga mao na kasuhan. pang hadlok rana ila arun ang uban mamayad jud. kinsa mansay ganahan mamayad kung wa juy connection. sila nuon nindot ikiha kay tabla rag gi ilad og gi pangwarta-an ta.=)

wa gyud na silay service they want only money

Junior Member
    Quote Originally Posted by morethanjusttalk View Post
    ,yaw kaau padala ani brother,ksuway nami ani,cge gani padala letter,kadugayan nhunong rmn,bt ang account holder ani brother kay mglisod kuha ug NBI clearance,ma.hit ka igkuha nmo NBI clearance,bt wlay napriso ani ui,sa Phil wlay mapriso tungod sa utang.,chillax
    yayay d'i ta ani kung mglukat tag NBI... pangamong jud ning smartbro oi!

lisud ni dah dakpan ta ani

Quote Originally Posted by morethanjusttalk View Post
    yayay d'i ta ani kung mglukat tag NBI... pangamong jud ning smartbro oi!
    Mga bro, as far as I know. Ma hit ka sa NBI kung naa kay criminal record. Kanang utang is civil case mana. It's the same with credit cards na wala nakabayad. Correct me if im wrong.

ngutana lang ko, naa nabay napriso ani kay wala mu human sa contrata sa SmartBro? nkareceive kog txtmsg ganiha from smartbro na if di nako ma settle akong account on or before Feb 9, 2013 which is tomorrow na, mu file sila ug complaint against nako. 4212.33php raman pud akong balance unya mu end akong contract mga 3rd week guro sa march (2yr contract). wa nako gitiwas akong contract tungod kay wa silay klaro nga serbisyo, pun'an pa nga wa nila gi refund akong 3month payment last year. ng bayadbayad ko nga wala koy connection kay cge silag tawag which is annoying kaayo.

naa bay nkasuway ani dinhi?
    I'm sure you have done your research about smartbro services before you decided to signup. So you already know about their services both advantage and disadvantage.

I suggest if you have complains about your bill, be civilized about it. Go to a smartbro center and check with them why you have such a huge amount in a matter of months. I'm sure you will reach into an agreement.

Why would you risk your reputation? It just money and you can earn it again. It's also a learning experience for you.
    Last edited by slkmclaren; 02-16-2013 at 01:47 PM.

Quote Originally Posted by dkseeker View Post
    walay na priso ana pero dli nka k avail sa ilang mga promos...silbi blacklist ka idol...
    mao mao jud ts. kami gali wala pay 1year.wala nami ni padayon..dili man gud na pinogsanay...labi na iya connection potol2x na samot..

C.I.A. Wynna's Avatar
    Blog Entries
    17
    hahaha!.. ok ra na! yaw kahadlok.. tamna ra na sila hulga2x, ayawg too ana..

11.    Advertisement

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast