Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: love vs. belief

Default Re: love vs. belief

hahaha. mao nay gi buwagan namo, TS. after 5 years, kalit lang siya na.active sa ilang group sa church.. lahi man mi ug religion gud. ako ra'ng na.accept nga wala sya primi kada.gabii tungod sa ilang church/group activities kay akong gi think, kinsa gud ko para mu.stop niya, if he's doing it for God, diba? pero wa ma.da ui.. iya jd ko gi buwagan kay kuno, lahi jud mi ug tinuhuan. nah tuara. wa gani ko reklamo bisan once lang ha. hahaha. ambot niya.

Undanga na sir. Magka dugai mo magka complicated ra na. Kung gusto jud siya, ma ngita siyag pa agi na naa moi time for each other. Di usa rai mo lihok.

lisud jud ning lahi og religion..problema na gni ka karon..how much more later on? tsk.

ayaw kontrahe ang religion better off without that person mintras sayu pa.

and OT, hopefully bible study na, basig lain sad na nga bible study....hehe

Banned User

fling pa man gani diay ni pero sugod na complications

unsa na kaha kung ma officially ON na gyud mo bro..

can't u see the signs yet?

Elite Member aubz_0716's Avatar
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by carbrill View Post
    guys need ko inyo suggestion opinions and point of views...

naa koy ka fling ron then ok ra mi but the sad part is naa pd cya'y gi apilan nga religious group, I am not against anything of religious group. ang ako lang kay almost everyday sila mag kita sa ilang group para mag bible sharing mag prayer meeting then dugay mahuman like 3 hours or more. ang ako lang kay thru txt na lng gani mi maka communicate den di pa jud mi claro maka txt2x kay ika prayer meeting nila iyang ioff ang iyang fone usahay di na lng ko mo txt kung anang orasa kay kibaw nako mag unsa cya. ika human nyag prayer meeting gabie na jud cya ma abot sa ila so gamay na lng mi tym mag txt2x call kay mag pahuway nami...

yes mag lagot ko kay wa na mi enough tym for us. but then di sadko pwdi mag lagot kay malipay mn sad cya mo apil ana.. so ang ako ra wat to do? sakto ra ba if mo reclamo ko nga too much na iyang tym for that group. but then ma conscencya sad ko kay to think religious activity baya na iyang gi apilan...

kay weekends di pod ko pwdi kay wa ko pd dnhi sa cebu always.. in a month mag lisud mig kita maski once...
    in the very first place ala ka katungod masuko kay fling ra man mo, d man mo uyab... second, religious activity na iya g.ad2 so ayaw pakig kompitensya sa ginoo... unless f rason ra na nya to get rid of you...

Quote Originally Posted by carbrill View Post
    guys need ko inyo suggestion opinions and point of views...

naa koy ka fling ron then ok ra mi but the sad part is naa pd cya'y gi apilan nga religious group, I am not against anything of religious group. ang ako lang kay almost everyday sila mag kita sa ilang group para mag bible sharing mag prayer meeting then dugay mahuman like 3 hours or more. ang ako lang kay thru txt na lng gani mi maka communicate den di pa jud mi claro maka txt2x kay ika prayer meeting nila iyang ioff ang iyang fone usahay di na lng ko mo txt kung anang orasa kay kibaw nako mag unsa cya. ika human nyag prayer meeting gabie na jud cya ma abot sa ila so gamay na lng mi tym mag txt2x call kay mag pahuway nami...

yes mag lagot ko kay wa na mi enough tym for us. but then di sadko pwdi mag lagot kay malipay mn sad cya mo apil ana.. so ang ako ra wat to do? sakto ra ba if mo reclamo ko nga too much na iyang tym for that group. but then ma conscencya sad ko kay to think religious activity baya na iyang gi apilan...

kay weekends di pod ko pwdi kay wa ko pd dnhi sa cebu always.. in a month mag lisud mig kita maski once...
    sis, i would suppose dili pa kayo mo dugay ng fling2x noh.. of course, dili pa gyud kau ka mka demand ug time ana niya kay cguro mas naona ang prayer meeting kaysa nimo sa ilang daily routines.. mao nga mas prayer meeting jd iya unahon..

if you really like this man, find ways na ma attarct siya nimo pg ayo.. pa inlaba ug maayo.. dba, byaan ang prayer meeting ana para nimo...

C.I.A. Wynna's Avatar
    Blog Entries
    17

kung ako naa sa imong situation ts, di ko magsilbi ani.. hehe

libog bya basta kana duha ang mag bangga.. labi na dli open-minded ang mupili..
    Last edited by mrvs19; 07-05-2012 at 03:44 AM.

pa invite nalang ka niya TS nga mo apil ka sa ilang gropo. kuyog pa mo permi. basin sa ingon ana mo lambo inyong relasyon hehehe

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast