Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: love vs. belief

Default love vs. belief

guys need ko inyo suggestion opinions and point of views...

naa koy ka fling ron then ok ra mi but the sad part is naa pd cya'y gi apilan nga religious group, I am not against anything of religious group. ang ako lang kay almost everyday sila mag kita sa ilang group para mag bible sharing mag prayer meeting then dugay mahuman like 3 hours or more. ang ako lang kay thru txt na lng gani mi maka communicate den di pa jud mi claro maka txt2x kay ika prayer meeting nila iyang ioff ang iyang fone usahay di na lng ko mo txt kung anang orasa kay kibaw nako mag unsa cya. ika human nyag prayer meeting gabie na jud cya ma abot sa ila so gamay na lng mi tym mag txt2x call kay mag pahuway nami...

yes mag lagot ko kay wa na mi enough tym for us. but then di sadko pwdi mag lagot kay malipay mn sad cya mo apil ana.. so ang ako ra wat to do? sakto ra ba if mo reclamo ko nga too much na iyang tym for that group. but then ma conscencya sad ko kay to think religious activity baya na iyang gi apilan...

kay weekends di pod ko pwdi kay wa ko pd dnhi sa cebu always.. in a month mag lisud mig kita maski once...

Default Re: love vs. belief

Tinood mankaha nga religious nga activity jud iya gibuhat.. kay I'm in this situation nga naa sad ko sa religious group but the only thing is that I did my best to have a quality time with my girlfriend.

Ingon ani sad ang situation nako nga nagreklamo na akong GF pero I must see to it nga magkita me with quality time jud... pero if dili na maka hatag ug time sa imo lisod na pod na..

pero ang secreto ra jud ana is pag sinabtanay lang jud.. ug unsa man sad reason nga wala na jud siya time sa imoha? whole month bajud siya naa sa group kay dili na sadna mao nga naa na siya tanan sa group. pero sa imo ingon is 3 hours lang siya naa siya group. asa ma siya sa uban nga oras?

Mao ni kalisod bai kung dili mo parehas og gituohan.. Bt i believe kaya ra na ninyo basta magkasinabot lang mo. Ang importante bai kay loyal gihapon mo sa usag-usa..if pwede ka moattend sa ilang group mas maayo, if not then paabot nalng jud ka niya nig gawas, hatud kuha lang jud ang imo role qna bai. Niagi sad ko ani bai. Effort jud na bai,honestly lang ha , kay kuyaw na macheck upan nya tag laing player.

The sad part bai, Once maminyo namo bai, mingawn sad ka sa time nga free ra ka..wehehe

Oi, sayop diay, fling paman diay na dba?! Kuwan bai, exert more effort. Hatud-kuha mode, suroy sa balay, etc. Naay babayi nga di ra ingon ana ka sayon sungkiton. Mas maayo kung mao na kay di sad dali ilogon sa uban...good luck bai..

uu tinood pd... work sad man gud cya 6pm cya mo out den mag start na ilang prayer meeting bible sharing around 7-730. ang ako ra bro monday-friday di di ai na? di di ai na scheduling like 3x a week mag meet, everyday di ai na? yeah usahay in a month 3 ra mi ka meet... kay supposed to be every weekend man ta mi mag meet but then ika weekend ako sad di available kay mo larga man ko usahay... but mo tug an man sad cya tinood, like mo ingon cya nga naa pa cya sa place sa ilang gi meetingan open man pd among communication ang ako ra is mura'g na feed up na ko sa iyang pagka busy sa ubang butang.. yeah i feel nga nag selos na ko but mo sabot lang ko usahay nya...

TS question: ngano fling raman mo kutob? Ngano diay kong inyo hmuong official pra mka voiceout ka ka imo gusto?

Quote Originally Posted by kimleeKINO_choi View Post
    TS question: ngano fling raman mo kutob? Ngano diay kong inyo hmuong official pra mka voiceout ka ka imo gusto?
    long story cya bsta ang akong ma ingon ninyo, uyab but di palang official, di pa cya ready nag wait pa cya sa right tym... maka voiceout man ko kimleeKino. but dnha ra jud ang akong problem sa among relationship kanang feel nako mas dagko pa iyang tym sa iyang group kay sa namo...
    Last edited by carbrill; 07-03-2012 at 11:58 PM.

Quote Originally Posted by carbrill View Post
    long story cya bsta ang akong ma ingon ninyo, uyab but di palang official, di pa cya ready nag wait pa cya sa right tym... maka voiceout man ko kimleeKino. but dnha ra jud ang akong problem sa among relationship kanang feel nako mas dagko pa iyang tym sa iyang group kay sa namo...
    As a girl speaking once naa mi bf and extra curricular we see to it mahatagn tym ang both parties. Of course important na namo pro kong ingn ana sa situation nmo, I guess mas important niya ang group kaysa nmo.

fling raman kaha na? nganung serious man kaau ka?

apil nalang sa ilang kapunungan............

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast