Page 7 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 61 to 70 of 80

Default Re: 2 wheels vs 4 wheels (questions)

mao jud bro.. daghan man sad jud mga imbestigador nga tapolan or mag inamaw.. mao na dili ma tarong ug sulbad ang problema unya mas mahasol ang mga tao nga invvolved.. mas maayo jud na nga you know your rights and know the facts.

kai driving is a privilidge given to us be the authorities, it can be taken anytime they want.. mao na nga dapat kabalo ta sa ato rights and at the same time sa ato liabilities. pero maka feel lang ko usahay nga walay euality at times kai grabe ang pabor pabor kung lakas ka ug kapit. ehehehe

Quote Originally Posted by kolo View Post
    Mao sad pero if u know ur rights then dili jud ta ma ilad mga bros.

usahay jud bro, maka feel ko nga ang tao bitaw kai di sad jud mo respeto sa sakyanan. mag salig nga hunungan jud.. labang nga walay lingi lingi, unya sirbatohan kai tutukan ka or ingon ka hamburgero! hehehehehehe..

Quote Originally Posted by necrotic freak View Post
    parihas ragud anang maka ligis ka ug taw, bisan pag sala sa taw priso jud gihapon ka for homicide. mao nay balaod sa pinas..

yes bro .. daog pirmi motor sa kasohay ani. makabayad pa ang 4 wheels :/

dpende lng cguro ts kai dli tanan time sayop jud sa 4wheels..

murag dapat lang jud safe driving . kai naa man jud boang sa ma sakyanan o motor.

agree bro!! daghan jud mga amaw amaw sa karsada.. amping lang jud pirmi ug mag ampo nga ma likay sa kadaot.. ug naa man gani mag inamaw, kai as much as possible patas.an lang jud pasyensya kai mas labad ang ulo kung mag ka problema..

Quote Originally Posted by epoy73 View Post
    murag dapat lang jud safe driving . kai naa man jud boang sa ma sakyanan o motor.

depende gyod na sa posisyon bro, kay naa man gyod na saubay sa sketch.......... gawas ngali ug y saksi nya datu imo kuntra nya nakuyapan pa gyod ka....

ana aqng mama ang motor mura equivalent ra sa tao kai duha ra ligid ang motor ug prhs r s tao kai duha tiil. ang car kai bali 4 wheels mn. so ms ma sad-an jud ang car kysa sa motor bsan sayop sa motor. mao mn jd na dri sa pinas.

pareho raman nga hambugero.. naka motor mn o naka car! sa maka una lang jud ug hudlat!

mao ng ingun na dapat pirmi jud mag bantay, kay even ikaw unsa nimu ka maayo, 2 wheel man or 4 wheel, naa mga ga drive na wala paki sa ila palibot, nag tuo na sila ra taw sa dalan..

11.    Advertisement

Page 7 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast