Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Default Re: Friends to Lovers to Strangers/Enemy(worst)

kato pd usa nku ka X... ok au mi ato nya.. mas naging close mi after pila ka months sa amo panagbuwag.
    Maybe because pareha mi duha na dili au inlove with each other, though we do love each other at that time. Ngbuwag mi kay nglibog xa, nisugot ra pd ko kay ok ra mn nku buwag mi.. heheheh

bata pa guro mi ato na time, mao mas ng click mi sa amo relationship as friends now. Hope ko ing ani unta ang tanan maging x nku. Pero lisod mn gd if masakitan na

pero naa raba gyuy mga tao nga ingon ani...dumot tirada bah....

Quote Originally Posted by farmboy View Post
    I just could never understand how one can have both hatred and joy in one heart..and proud of it!
    is this referring to me? if it is, im not really proud of it to begin with. im just sharing what i am feeling right now. ug dili kuni i share, basig na mental hospital nako. hehe. you can really never say you understand or u know better when in the first place you were never in other people's situation. the hatred of course could not go on forever but there is a time when u can let go of the hatred in your heart. for me, sa pagka karon, i cant and i have my reasons. if its not applicable to others, fine, afterall we are all different and unique

Quote Originally Posted by kimleeKINO_choi View Post
    It's better to be strangers than enemies.
    I preferred to be a stranger to him than enemies.
    Why would I choose to be enemies with him when he was once my world.
    Bad idea para nako ang bitter sa natapos nga relationship kai dili sports.
    Bitterness will only haunt you in your current life and it'll affect you in your future life.
    mao jd. it will haunt and affect you. makalagot lang ba, kai naa lang jd tao na mski unsaon nmog please or sorry, d jd mada. masuko mn nuon. deadma nlng kung bitter jd cya. kung galisog og move on. hnuon pod, I can't blame kung grabeng hatred iyng nafeel para nako. Itreat nako cya as enemy (plastic usahay) then strangers akung treatment nya. hahaaay

Quote Originally Posted by yaj.em View Post
    nakatry nku ani... pero wala nami ngkita now.

ako ang nibuwag sa girl, pero before mi ngbuwag, kbaw na jd xa daan na lisod na amo relationship. Dili cguro nya madawat kay bisan iya ko g threat na mgpakamatay xa, gibuwagan jd nku xa gihapon, mao to iya ko gdaot.

lisod au to nku oi... mas pilion pa nku na maging strangers na lng mi. Dead ma if mgkita, act as if we never knew each other, kaysa ing ana. Dili nmn gd mawala sa ako mind na naging mg kaaway mi after sa amo pgbuwag. (dili nmn pd guro mo ka blame nku if I would treat her as an enemy) dili nku kasalig pa nya

Karon, ok nmn cguro xa, wala na pd ko balita
    hahaha. mao jd cguro signs sa mga taong bitter. dka kadawat na wa najd or even worst suicidal type.

Quote Originally Posted by yvonne6 View Post
    if u followed my threads, u would understand why i still hate my ex. im happy now with someone else but i still cant forgive him coz the fact that he is neglecting his only son makes me wanna puke in disgust. its not even bitterness anymore.
    yeap. nakabasa ku sa imung thread ma'am. I salute you for the strength and courage. angay tu ilansang sa cross ang mga laking sama sa imung EX. no wonder maglisod kag forgive or forget.

C.I.A. hash's Avatar
    Blog Entries
    2

Depende mana sa reason sa inyung gbuwagan. Like grabeh jud kaau na reason beh na naay third party involved na baga rajud kaau shag nawng na as in baga jud kaau! <-- gi stress out jud na baga. Haha!
    If makig friends paka nia, plinastikay nana. Pero kng nagka buwag lang mu like wala lang nagka sinabut, pwde raman mu magka friends. Im friends with most of my ex's.

til now, mag-jam2x lang japun mig inum.

Elite Member reigel99's Avatar
    Blog Entries
    1

hilig na sila og ampalaya... mga bitter...
    inig mukaon pud na sila og bread, mangita na sila og peanut bitter...
    heheh just kidding....

bitaw, di ka ka-blame sa tao... depende ra man gud na... daghan pde mahimong rason...
    kung naa kay kaila na ingon ana, pde nimo pangutan-on... pde nimo tabangan pud para mawala ang pagkabitter...
    like me, naa koy kaila nga ingon ana... close me ani nila... siya og ang iya uyab... close jud me sa mag-uyab...
    then nautro ang tanan sa dihang nagkabuwag na sila...
    wala me pde ma-blame.. nahitabo na man...
    block nila ang isig fb nila, kada magkita ang gropong mag-amigo-amiga, isa nila ang mawala...
    mao nay nakabati...
    nakigsulti ko sa babae, gi-explain niya gamay... wala tanan kay private na lang daw nila duha...
    karon, medyo okay na sila... pero di gihapon magkaduol kung gropo... di magtingganay...
    ilaha pud to... di ta kabuot... naa man pud silay mga rason nga wala ta kabalo....

pero kung ako lang, di man na nindot...
    akong mga ex, friends man nako ron... hehe ang usa gani kay uyab sa akong close na amigo...

depende ra jud na sa tao...

Quote Originally Posted by reigel99 View Post
    hilig na sila og ampalaya... mga bitter...
    inig mukaon pud na sila og bread, mangita na sila og peanut bitter...
    heheh just kidding....

bitaw, di ka ka-blame sa tao... depende ra man gud na... daghan pde mahimong rason...
    kung naa kay kaila na ingon ana, pde nimo pangutan-on... pde nimo tabangan pud para mawala ang pagkabitter...
    like me, naa koy kaila nga ingon ana... close me ani nila... siya og ang iya uyab... close jud me sa mag-uyab...
    then nautro ang tanan sa dihang nagkabuwag na sila...
    wala me pde ma-blame.. nahitabo na man...
    block nila ang isig fb nila, kada magkita ang gropong mag-amigo-amiga, isa nila ang mawala...
    mao nay nakabati...
    nakigsulti ko sa babae, gi-explain niya gamay... wala tanan kay private na lang daw nila duha...
    karon, medyo okay na sila... pero di gihapon magkaduol kung gropo... di magtingganay...
    ilaha pud to... di ta kabuot... naa man pud silay mga rason nga wala ta kabalo....

pero kung ako lang, di man na nindot...
    akong mga ex, friends man nako ron... hehe ang usa gani kay uyab sa akong close na amigo...

depende ra jud na sa tao...

sakto.. depende lang jd na sa tawo. pro naa jd tawung gnhan kaau mokaon ampalaya or pan na nai peanut bitter spread. dugai ra ba jd kaayu maulian

9.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12