Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Default Network problem. help lng gamai hehe

Maaung gabii mga bro. Patabang unta ko hinaot knsa mkatabang nko. Ng ka problima mn gd ko sa akong setup dri sa amua. hehe

Inani mn gd ni, naa mi gamai nga cafe nga nka connect sa amu then ang set-up ani is

DSL MODEM ------> WIRED ROUTER ------> mga pc nga nka lan (dhcp)

karon naa koi wireless router nia ako ge plug sa wired router para himoon access point. everything was well till ako ilisdan ako wireless router og lain nia ako ge reset sd ang bago nga wireless router. karn nag sugud na ang problem kai wa mn ko kauyun sa akong bagong wireless router mao ni revert ko sa akong old. Now that gebalik na nko bsta i on nko akong wireless router kai ma wagtang ang net tanan sa nka lan nga computers. Cge jd ko check wa mn jd IP conflict wa jd ko kbaw naunsa to pero kng ako i off ako wireless router kai ma ok ra ang net. Ako mga laptops sa balai kai nka dhcp rmn ghapon nia mao to patabang ta ko. If naa ta ka mktabang ta nko manghangyu lng ta kog barato hehe mandaue area rmn ko. Desperately need lng jd some help rn kai d makaya sa powers. UP lang sa ta for some help. If naa ta mandaue area nga pwde ta ko patabang pahinungud lang ko mga bro/sis ako number kai @09228237913. Thanks hehe

Default Re: Network problem. help lng gamai hehe

tabang unta sa knsai kamao.

Check ang MAC Filter sa router brader.. Basin naai naka list didto ba!

UP tani! UP UP UP

unsai lights nga on sa imong wireless router? check pud if valid ang IP address na makuha sa imong wireless router gkan sa imong wired router.
    Last edited by Resurgence; 08-03-2012 at 07:09 AM.

@dongpilas bro. mao ni ako problima rn kai d nko ma access akong wired router kai d jd nko ma locate maski nsaon nko ping. kai kato ta ako second nga wireless router ge install kai ako mn to ge butangan of filtering ta sa MAC. naapil kha tog butang og MAC filtering akong wired router?

@resurgence ako mn ge usab ang range nga ihtag sa ako wireless bro nga 192.168.1.15 - 20 kai sa ubus ksagaran ihatag sa wired router kai mrag 1-10. Ang gasiga sa ako wireless bro kai ang isa ra ka port og data nia ang internet siga sd.

UP ta ani for more inputs.

Up ta usa matug! knsai mkatabang unta hehe

Basin wa nmu na set as access point imo wireless router bro

since you have two routers connected and both giving ip addresses.

mao ni imo buhaton:

access your wifi router and disable dhcp or forward dhcp request to the wired router as your dhcp server.

you should only have one gateway assuming you have one ISP.

@deepster: bro nka AP ako wireless router daan. pro wala ghaopn

@dammy: bro ako ge disable dhcp sa ako wireless nia d na noon ko ka access ako wireless thru laptops and ako ra xa ma configure thru sa kato mga PC's nga nka LAN. what happened now was wala nai internet sa wireless after disabling dhcp sa wireless. npa ka ma suggest lain bro? naa na noon net ang nka LAN nga pc's

Maung hapon mga bro . d nmn jd nako mada. ask lng ta ko ksa mk tabang nko ayo ani. mo bayad lang ko. mandaue area rko tapad rjd sa kanang bagong gaisano sa centro. you can contact me at @9228237913. need ta jd kau nko og mo help ani. tnx

11.    Advertisement

Page 1 of 4 123 ... LastLast