unsa nga klase sa pagkaluto sa isda nyoha gnahn? sinugba,pinirito ug uban pa...
nahan ko ug sinugba nya kanang halang ang sauce ug pinirito.kamo unsa inyoha?
unsa nga klase sa pagkaluto sa isda nyoha gnahn? sinugba,pinirito ug uban pa...
nahan ko ug sinugba nya kanang halang ang sauce ug pinirito.kamo unsa inyoha?
ganahan ko - pinirito, sinugba, inun-unan
ako "poached" kay sossy paminawon. unsa gali binisaya ani?
depende sa klase sa isda. Naay lami pritohon, naay lami isugba, naay lami kilawon, naay lami on-onon ug naa sab lami tuwahon. SUTUKIL na lang....
depende sa isda, lain lain man gud style sa pag cook sa fish, but for me sinugba lami...
steamed, kanang rubbed with spices and herbs then i wrap ug foil
tinola, kanang daghan kamatis
sinigang
nilarang
nahan ko prito then isawsaw sa ginamos with suka and kalamansi..hmmm...tsalap!
sinugba,tua ug kilaw
lamia ani le oi, dli lng ko sa gnamos le,hehehe kana lng suka ug tuyo den kalamansi nya butangan ug daghang sili pro ok raman pod ang ginamos,,hmmmmmmm tsalap...Originally Posted by baby_jenie
![]()
![]()
![]()
bisag unsa pagkaluto, except kilaw LOL, basta isda mokaon ko... mag-ampo nalang ko nga wa'y mercury or low mercury ra. hahay polluted na man gud dagat 'ron.
Similar Threads |
|