asa mn ang pina ka barato na pc store sa cebu city?
Quad,GaisanoInterpace,CBX, PCexpress,CAC ?
asa mn jud ani guys?
asa inyo ma suggest?![]()
asa mn ang pina ka barato na pc store sa cebu city?
Quad,GaisanoInterpace,CBX, PCexpress,CAC ?
asa mn jud ani guys?
asa inyo ma suggest?![]()
Naa naman ni nga thread. But for me, Gaisano-Interpace jud. Maka save ka og 300 or above. Just check on their pricelists.
ah..ok... cgi2x... mao na dnha-a ang mga barato jud sa tanan pc store sa cebu city?
para nako bro NUTECH bro sa SM kilid sa Seagate nga Store. Ang naka nindot didto gud bro kay once nga usa package jud imong paliton nga pc maka hangyo ka sa mga parts niya bro then maka bo-ot pa jud ka unsay imong mga gusto nga parts nga imong e botang sa imong pc. maka save jud ka ug mga almost or more than 500 pesos bro.
PC Express - Atbang SM og sa Jones nila na branch
Gaisano Interpace - Country Mall og sa Hernan Cortez dapit sa Mandaue Foam na branch
Mao ra silay ma suggest nako na barato diri sa cebu pero kung huna hunaon, mahal2x pa gani sila og jutay compared sa Luzon prices. Maybe tungod sa shipping..![]()
pcx rmn jud ko oi.sometimes ad2 q nutech mo buy sa mga mouse n keyboard n video card sd.sa hulog2 piso bah.ahihih.pru mga hdd na n everything aw ad2 na jud pc xpress.![]()
Loyal jud ko sa PCX, pero nakasuway nako palit sa Interpace, PCQuickbuys ug Nutech. gamay ra man difrens sa ilang mga price, usahay kapuy na adto layo unya 50-100pesos ra ang difrens.