Hello bro & sis,
Naa ko lcd monitor diri sa office den mukalit lng OG OFF den taud2x mo ON. Ako na gi-check iya cable, ok raman dili man lugak. Unsa problema ani? Ang monitor or video card sa ako computer?
help me plz.....
Thnx
Hello bro & sis,
Naa ko lcd monitor diri sa office den mukalit lng OG OFF den taud2x mo ON. Ako na gi-check iya cable, ok raman dili man lugak. Unsa problema ani? Ang monitor or video card sa ako computer?
help me plz.....
Thnx
hi, pwede na nga naa sa duha nga imong gi-mention ang problema...
pwede pod nga virus infected imong computer kay as what i've known, naay virus nga ingon ani iyang effect sa pc... mokalit lang ug off ang monitor dayon mobalik rapod ug on...
para maka-sure ka nga dili infected imong unit, i suggest you to swap other monitor sa imong office and observe if the problem still occur.. in this case also, ma-identify pod nato ug ang imong monitor ba o videocard ang problema...
if naa ra gihapon ang problema. try to go to safemode and scan for viruses kay most viruses dili man ma-activate sa safemode..
try lang... hope this helps...
describe daw bro kun pila ka seconds/minute una pa mo-on.? sa startup ra na mahitabo o kanunay mag balik2?
Mo kalit ug off ang LCD or ang CPU kay if ma off ang CPU ma off mansad ang LCD hehehe....
Klaroha kuno bro if ang CPU nimo ga andar pa.....if wala na aw..most likely PSU jud na.
Update lang mi diri..ty
Ok thanks sa imu suggestion sactus, I figured out my problem.