I saw a pink wig at SM but that was a few months ago. I think August or September. I remember it quite well because Deidara an I were joking about it.Originally Posted by rEn_tHirtEEn
I saw a pink wig at SM but that was a few months ago. I think August or September. I remember it quite well because Deidara an I were joking about it.Originally Posted by rEn_tHirtEEn
i think ang pink nga wig "sold out" or nahutdan cla og stock kay last namong adto kni psyccaliente kay blonde hair ra man kasagaran. suwayi sa metro or emall....
When did you go there? Was the blonde wig straight? Long? How blonde? When Deidara and I went there (That was a long time ago though.), we didn't see a blonde wig.
nangutana mo antong deidara nga naa sa Archon?
Online man to iya wig nakuha. Nice baya to.
@ren: when m0 niad2 ren? bag-o lang? ka-malas sad nako oie..Originally Posted by ladyren
i-try na lang btaw nako sa uban malls...
@hidan: online toh ang wig ni deidara?pila ka days before makuha f ever mu-order online?
Ang Deidara na girl online but di mi kaila so I donno. As for Deidara boy kadto amo kauban, sa Country Mall to. Ni adto ko SM kanina. Wala nay pink pero naay pang Orochimaru. Woohoo. Long and straight. hehehe.
aw..nasaAg d-ay koh...wr0ng deidarasuwayan nak0 next week og pangita sa wig. yey! im finally c0ming h0me...
sus, c0rrect me if im wr0ng per0 murag ganahan jud n im0 i-suggest na mag-orochimaru ko senpai ay... ehehe
![]()
Ako mag Orochimaru uy. hehehe. In the future unya gukuron nako si Sasuke. ehehehehe
eheheana para clear.. hidan, kung dli ka mangukod sah kay hilig u manda0g2x...
hehe...
![]()