Sis wla pa mi stall..kay dili pa kaya..naa ko ITpark ron..mka check ka sa unit if we decyd a meet up..Mo prefer ko SM..hehe!!free ila wifi..sa ayala kay hmmp!!naa password..pwede au mahimong ringtone sis..then if u want ako daan installan og sample apps...text lang og paila sis..
bro same price ra sila iphone nano? or mas barato ang nano? very interested, pm me
Hey...e lista daw diri unsay APPS na pwede e install niya para pag mukuha nako sa PHONE pa installan nalang nako daan nimo sa apps na gusto nakoThanks!!! Nice jud ehhe cge kay hapit jna mahalin akong phone palit dayn ko ana bah ehhhe
sis if mutanaw naka pede ko muapil tanaw para naa lang ko kauban? sige ko read ani na thread murag nice jud siguro ni nga phone and though 4k rajud ako budget pero if nice jud siya i will buy pod. nahan lang ko naay kauban mutanaw para naa 2nd opinion after ma check ang phone. 09193617151 text me if ok nimo kuyog ta tanaw puhon.
or kinsa to gusto mo check sa phone do text me para kuyog ta ninyo kay i really need 2nd opinion, 3rd opinion pa gani before ko mo buy para dili jud mag mahay bah hehehe!