size does really matter in a relationship... i mean size sa imo/iya Bank account..
Seriously, its my best asset.. labi na pag naka swimming trunks ko.. nah! use your illusion..![]()
naa mana sa genes ug naa ka kaliwat.. dako jod imoa..
dli sa hinambog pero dli ko mbalka sakoa kay naa mnko ana..
pero nhn mo mo improve inyoa pag jilquing exercise mo...
nahn mo saon na?
saun ra ug pwd ra 2 mins a day ra.
unya sa ok sad dako na taas unya maau sad mo tornado tongue...
saon manang naa lge performance unya d jpon mabot sa inyoa ang gspot?
mas ok jud ng dako na taas, maau mo tornado tounge ug maau sad mo perform.. kanang mka abot ug 9 rounds in 1 session ba.... mka relate lng gud![]()
got very positive responses with my size, even with the road widened ones.but I do not think that matters. It's how long you last, and how good you thrust. No matter how big pero one minute ra and di kadugay barog, useless.
Last edited by lifebook11; 03-18-2015 at 01:49 AM.
size does matter.. a good thrust and stamina are just additional spices to make a good lovemaking session.
![]()
let me share my Experienced. this is not bragging and this is not bogus tnud mai giyud.
When i was in highschool na ilado ko sa campus na dako na taas dw ug ikog kay one time nag TOT mi sako ex sa room "lain room dli amo, unya CAT training Saturday" . Nakakita mn mga kauban nko sa CAT na gi ayo dw ug kambyado ako ug kamo n bhala sumpay. Nahibooong amo Commandant "silahis pajod" nano nagtapok ang mga boys sa buho, iya gidool ug nskpan mi ug nisumbong sya sa principal. Mao gptwag mi sa pricipal pagka monday. Hantod sa naklat jod tawun sa campus. SA dhang naa nmn mga babae naga ask na knsa dw ko , unsa na section dw, unsa dw itsura.
1 time naa girl na gwapa sad bya ug kurbada kaau "naa pako uyab ani", iya ko gihagit na mag tot dw mi.
iya ko gidala sa iya bhaus, sa dihang maau mankaau mo LARO "baliha nlng" karun btw ni suka btw pinkalit sa sulod sa iya mga less than 3 mins jod to. Suko siya kay bastos dw ko nano sirit daun sa mou** pajod. ug mao to lesson.
Dako lge ka, fame naa sa pgkalaki pero kong d kablo mo control, wla japon.
Now? ok na because of this mIghty science.. you can even reach 9-12 rounds in 1 session pa gne
SIZE+performance+kama sutra = Happy Sexy pretty Wife.
naa sad mga babye na dli gnhan dako kaau.....
naa ko experienced.
naka uyab ko, unya ika duha ko nya. Dli ako nak una niya so ok ra na ako musunod. na shock sya kay d sya katoo sa ako itsura no botan kaau lge dwkay mao na, nahadlok sya kay gamay baye biya sya. Karun d sya nhan na insert tnan. Kablo mo unsa ako gibuhat para pod fair tnan?>
ka imagine mo na mag butang mo ug stopper para dli mahurot tnan?
panyo gihimong stopper.. tawon . wla nag dugay bulag japon.
who knows there name sa celebrity na gbansagan ug the Mr. Fluorescent ug Mr. Doorknob??
ila mga pares kay mga siakt na celeb pod. kaila mo? related man japon ni sa topic
wla na ni update?
Last edited by jekko; 11-16-2015 at 01:00 PM.