Page 8 of 10 FirstFirst ... 5678910 LastLast
Results 71 to 80 of 99

Quote Originally Posted by jam_07shit View Post
    bali-bali rman na istoryaha oi!....pro affected ko sa thread!
    bitaw ge bali ra..hhahaha..

sakita sad ana oi!.....cge lang sa makauna lang gd!

Default Re: kung papilion mo:Love ninyo pero d mo love or sa inlove ninyo pero wala kay feelings?

i had a similar question on my mind a year ago. it went like: Who would you choose the one you've prayed for but doesn't love you yet or the one who loves you but isn't the one you've prayed for?

Last year, I made the former decision. Choosing the guy I prayed for who doesn't love me yet. We happen to like each other but there's really something deep down inside both of us that we couldn't have ourselves commit to one another. On my end, it's career. I'm still starting mine. I still have a lot of plans and dreams to make true. On his end, his family. He happens to be the only boy and a breadwinner.

Then early this year, my heart fell for someone else. But being with him is way more complicated.
    And now, all I can ever choose given the two options TS, I'd go for someone who loves me.

Default Re: kung papilion mo:Love ninyo pero d mo love or sa inlove ninyo pero wala kay feelings?

Someone who loves me nalang uyy. Malearn rman na nimu ug love ang tao bah. maayu nlng nang sa gilove nata daan kaysa sa didtu ta sa wa ta gihigugma. ugtas uroy tag gukod2 nya masakitan ra ghapon kai wai gibati sa atoh. dibah sad kaayu? ayaw lang sad pa asaha ang naghigugma nimu if wa jud kai plano ipursue cya kai luoy man pud. dghan na ko kaila na nag cge ug pa asa ug mga laki nya wa ra diay toh para niya. Happiness is the key toh success! Dili kai happiness and ending kai hilak2.

pwede both!!!

Ari nasad kos in love nako maskin wa koy feelings kay kibaw ko di ko pasakitan!

Junior Member
    Sa na.inlove nko.... I can make him happy pa than sa the one i love hu doesnt love me back and is not happy with me ky iya happiness nasa lain na tao, how selfish cud i get if i stop d one i love from finding his own true love and happiness.... -----> pang miss U na tubag, but in reality, this happened to me but i never got d courage to choose the 1 hu loves over the one i love.... Fortunately for me, love pd diay ko sa d one i love.... Gud thing i took d risk (good catch na gd tong guy na.inlove nko kaso wa jd koy feelings nya) of choosing d man i trully love bec he became my first and last love, he even gave me two adorable kids...

Elite Member nicka's Avatar
    been in this situation dah'.......... hahaha....... ang hirap! may pag wala kay way labad sa ulo... hahaha... love is just a word.. kay ang uban i.taken for granted nalang na cya.. hehe....

Love nako pero d ko niya Love, maao nay nindot ma challenge ka ba. nya paningkamotan jd para ma imo.

Elite Member
    Blog Entries
    1
    kanang love nako pero di ko niya love kay challenging, then if di jud mada og challenge kay di jud sya magka gusto nako, adto dayon ko sa inlove sa ako.a kay i know iya man jud ko huwaton, inlove gud sya nako, oh diba hahahahahaha

11.    Advertisement

Page 8 of 10 FirstFirst ... 5678910 LastLast