Page 8 of 34 FirstFirst ... 56789101118 ... LastLast
Results 71 to 80 of 338

sabota na lang bro...
    overtime pay...imo gyud na!
    unya +20% sa basic take home pay.

OT + 20% of basic pay = Allowance.

So, naa ra na nimo if imo gyud na hutdon till the next payday or magsave ka para buy something for yourself, your wife, kids, family,...friends...

ako may kupot tanan sweldo sa ako bana oi nya akoy budget.mohatag kos ako bana ug pamlete pero wa man siya ni demand or watever, pero akoy moingon sa ako bana nga palit mig t-shirt para niya...wa naman gani koy ipalit para sa ako kaugalingon kung mopalit man ko adto pa jud sa ukay ukay..usa pa ako man tagaan kwentada tanan akong bana kung unsay nagasto namo...bag-o sad mi nagminyo mao ng wa pa jd sad tigum pero wa nko gibutang sa ako huna huna nga makaginansya kos sweldo sa ako bana oi,nagwork ako bana para sa amoang anak bahala nalang gnai sa wa nakoy apil bsta ang need sa amo baby mapalit tanan.

OK raman guro na.. ask lang ka kung naa ka dapat paliton.. ^_^

D jud nako iahatag tanan.......bilin sad q para akoa.......

personally I don't think it's necessary na ihatag tanan sa wife sad... if you are both earning money then keep you own money but share lang sa gastuhonon on the other hand if bana lang ang naa work then maybe hatag lang sya part sa iya kinita.

di ba sa marriage, ang aras gi hatag sa imo wife? mao to nag simbolize nga imo kita ihatag.

since my wife man does the budgetting , naa niya ako atm. tanan mo sulod iyaha.... hasta bonus. faetz.

Quote Originally Posted by joco_ph View Post
    di ba sa marriage, ang aras gi hatag sa imo wife? mao to nag simbolize nga imo kita ihatag.

since my wife man does the budgetting , naa niya ako atm. tanan mo sulod iyaha.... hasta bonus. faetz.

bay pag transfer funds nlng hehehehe

di na sakto para nako. bilin pod ko para akoa . ug naa diay emergency...lesod na kaayo

75% sa asawa then 25% imoha. para naa ka panggasto kung naa emergency.

50 50 split muy sakto

Page 8 of 34 FirstFirst ... 56789101118 ... LastLast