Originally Posted by coolas ganahan pd ko mg DIY bro, experiment ba hehe.. palit lng ta surplus nga head para maoy experimentuhan dali rana papi! daghan baligya ron port mach. myta naa mu tudlo nato pra kita2x nlng
Originally Posted by ruji119 dali rana papi! daghan baligya ron port mach. myta naa mu tudlo nato pra kita2x nlng naa procedure bro sa mototuneusa.com
Originally Posted by berdugo naa procedure bro sa mototuneusa.com akong amigo siya ra ga set-up sa iya motor.. murag ga plano nasad siya nga mo PnP.. Dili Police Nga Photogenic ha! ahehe!
akong migo boss kai PnP
up___ pilay labor pa PnP? any idea? share sad mo oi para ma andaman na... thanks
Originally Posted by jarlz up___ pilay labor pa PnP? any idea? share sad mo oi para ma andaman na... thanks bro, ako ma recommend nimo bro if sakto ka budget and dili naka mag ilis sa imo bore/cams, adto ni headworkz of MCP...di jud ka magmahay bro...
Originally Posted by nijazared bro, ako ma recommend nimo bro if sakto ka budget and dili naka mag ilis sa imo bore/cams, adto ni headworkz of MCP...di jud ka magmahay bro... headporter88 siguro?
vwPrecision Automotive
Kinsa nai naka pa PnP dri cebu? Share sd mo dha oi..
Originally Posted by jarlz headporter88 siguro? yup...mao na sya...pero name sa iya shop is headworkz...
Forum Rules