Page 7 of 10 FirstFirst ... 456789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 100

Thread: Dear Mama/Papa

Default Re: Dear Mama/Papa

ma pa.. ayaw mu cgeg kabalaka nku.. ok man ko.. sori jud.. promise maningkamot ku ron..salamat.. i love you ma pa..

Dear Mama and Papa,

I love u so much!!! Sus ambot nalang mg bitay na ako kinabuhi kong wala mo nako....Thanks jud sa all out support!!! You've always been a supportive couple to me! When it comes to relationships, career, goals in life. Bsag kontra mu sa ako decisions kay musabot and ning sabot jpon mu nako in the end. Salamat. Bisag cge lng kog resign sa work kay suportive jpon mo though masuko or ma irita namo nako kay cge lang ka pul-an work. The best parents jud moh!!! I love u more than my life. Ambot ngano sobra ka latagaw ako utok compared sa inyo utok. I dnt even deserve to be ur child but I am more than grateful to have you as my family. Just seeing u makes me feel comforted and secured.
    I pray that you will live longer so that I can repay u for everything.

I LOVE YOU MAMA and PAPA!
    Last edited by kimleeKINO_choi; 12-04-2011 at 12:59 AM.

Dear mama, thank you kaayo sa tanan nimong gi buhat para nako. You are truly a supermom. Ilabyou. Btw, ako gi kuha imong forme nga perfume sa imo kwarto. Ako nani. Haha

Dear papa, thank you sa pag pangga nako ug sa pag dawat sa tanan nakong sala nimo. Ayaw hilabti ang tanduay ice sa ref ha kay ako.a baya na. Ilabyou.

Dear Ma,

Iloveyou! heheh imo napud ko ge away the other day! pero di man ko mo sukol ma..heheh lage ayaw kabalaka tabangan lage tika..kasabut jd ko sa imong ne feel karn..ayaw pa stressed ma.

Dear Pa,

Asa naman ka ron nga lugar?maytag maka communicate ka nako..pasko na baya.hehe i loveyou Pa. amping pirme

Dear mama and papa, na realize nako nga napaka swerte nako nga gibuhi ko ninyo ug kamu ang akong ginikanan.

dear mama ug papa, gimingaw nko ninyo! hope ur in good health , and u take care always.

Dear Mama and Papa,

Kibaw mo ang pinaka dili ko pul-an isulti nnyo sah kay ILOVEYOU BOTH!!! Ingatz always.
    Ma inspired mnpod ta mg hugaw2x dri oies..hugaw2 lang kay never baya ko na vocal sa ako na feel as ur child. Tama jud ang saying nga diha ra nmo mahibaw-an ang worth sa tao kong naa kas difficult times of ur life. Mas makita nmo ang value sa tao kong gi-unxa ka niya pg suporta sa tanang BALUKTOT nga prinsipyo nmo. I really never expected nga open-minded jud mo about my relationships. Espexaly ikaw MAMA. When I was stil in graders u clearly told me: HOMAN usa og skwela bag-o mag-uyab2x, paminaw pag ayu amo sigeg sulti nmo kay pra rpod ni nmo. Ako ato tyma, cge lang og "O Lage!" "O Lage! Cgeg balik oie!" But at da back of my mind: I understand it's for my own sake pero sayu pman kaayo oie pra mag-uyab2x ko. Pero mao lage, gikaon ra nq tanan aq gihuna2x. Wala pa ning homan ng-uyab2x na....ambot lang kalit rman jud naabot to, og wala ko ga expect sa first mtg.ninyo niya kay dawat jud ninyo. Lipay ko niabot gd sa point nga mas labanan ninyo sya kaysa ako na anak. hehe pero sa cgeg forward sa panahon we learned new things, maturity comes, respnsibility also comes then now u are pressuring me to get married! OMG! Mama and Papa nako intawn, wala nakoy nakit-an nga laki nga tarong ron panahona oies! Ah basta muabot rako dha bitaw. This is not a race after all. Oki mama and papa? Cge, mao rato. Dri rajud ko kutob kay never ko kasulti ninyo ani in person..hehe
    Last edited by kimleeKINO_choi; 12-07-2011 at 01:31 AM.

Dear Papa and Mama,

Pa: please tabangi ko paayo sa sakyanan kay sakit na kaayo sa bulsa sige taxi padulong trabaho and kung maghabal2x ko delikado kay ang mga driver feeling nila si Marco Simoncelli sila.

Ma: hayahay na kaayo ka sa heaven ha, miss you!

Step Mom: ngayo ko kwarta paayo sa sakyanan, please hangyo-a si Papa

PS: Love you all mhwaa2xx, tsup2x

Dear Mama/Papa
    Dako na tawn ko. Ayaw mo cge kabalaka nako kay kahibaw na ko kung unsay sakto og dili, kamo pa gani gatudlo nako. I know protective kaau mo tungod pinangga ko ninyo og d mo ganahan naay mahitabo nako pero don't worry, kanus-a man ko nagbinadlong? Wa man jud. Puyo ra gani ko sa balay. Mo lakaw lang kung naay paliton nya sa mall ra. I hope someday mo let loose mo gamay, kapuy bya ning bantayan ka permi. D lgi ko mag-adik adik, magbiga biga og unsa pa ng uso dira HAHAHA

p.s. akong pinaskohan! mwah

hahahah! nalingaw ko ani dah.

11.    Advertisement

Page 7 of 10 FirstFirst ... 456789 ... LastLast