Originally Posted by ierolennail i'm full of love so dili loveless..being single dsnt mean na loveless ka..wla lng ang person na imu mahatagan ug love..hehhe pwd mangayo ug gamay?
Originally Posted by vahnhelsing pwd mangayo ug gamay? btaw?ikaw?charity imu gusto?hahaha
Originally Posted by ierolennail btaw?ikaw?charity imu gusto?hahaha weeeeee.. i nid a home... a love.. can you provide me even a little bit of that?
Originally Posted by vahnhelsing weeeeee.. i nid a home... a love.. can you provide me even a little bit of that? hahahah..adto kaha panawagan sa abs-cbn bro..hahaha
Originally Posted by vahnhelsing weeeeee.. i nid a home... a love.. can you provide me even a little bit of that? kombate ha,naa ra ko sa imohang luyo.....he-he
ay tsus heheh murag lahi nana kang vahn ierol dah
Originally Posted by Tirong-say kombate ha,naa ra ko sa imohang luyo.....he-he weeeeee.. sowi bro..... nadala rako sa ako emotions....
Originally Posted by Tirong-say kombate ha,naa ra ko sa imohang luyo.....he-he hahahah..pag chur mu oie...no fighting..hahahha Originally Posted by maitoots ay tsus heheh murag lahi nana kang vahn ierol dah adah,what is kbuang to you sis..palami ra na ila..hehehe
Originally Posted by ierolennail hahahah..adto kaha panawagan sa abs-cbn bro..hahaha d nalang ko uy.... weeeeee.. kaw ta to.. limot ko naa si bro tirong...weeeee
Originally Posted by vahnhelsing d nalang ko uy.... weeeeee.. kaw ta to.. limot ko naa si bro tirong...weeeee okay ra na uy,dili gyud angay babagan ang mga pagbati.....he-he
Forum Rules