@ egent
plansbag-o pami uyab ui..wa pa sad sa ako plans mag minyo twn hehehe...tigum sa mi ui..kay lisud au mag minyo nga dli ready financially....we still have to pursue on our dreams....work sa mi mau before getting into that thing...
hmmm amu age gap kay 6 years..xa 28 then ako kay 22 ....lau na au noh..hehehe but it doesnt matter to me man...
tnx sa advices ha..tnx dont wori invited jud ka sa pakal puhon2x hehehe![]()

bag-o pami uyab ui..wa pa sad sa ako plans mag minyo twn hehehe...tigum sa mi ui..kay lisud au mag minyo nga dli ready financially....we still have to pursue on our dreams....work sa mi mau before getting into that thing...

hehehehe..i tot months nmo..mao pud tigum sa mo pra future..nya work sa ky lisud na ang panahon krn..so bag-o rpud d.i ka grad..bata-a pa d.i nmo sa kay 6 years nu gap..mas maayo na kay mature na kaayo ang guy..pero u have to learn each others attitude pa jud kay bag-o pa mo..nya mdyo naay gmay factor pud sa age gap..pero ok rna bsta ang bf nmo kahibaw mo sabut jud..u have to think a bit mature na sa nu situation..mao to imo 1st step as a mature Lady..na imo na sulti tnan nmo kahi-ubos..bantay hap kung naay pakals apil jud ko hap