kuya arnold
pwd kaayu ehhee
kuya arnold
pwd kaayu ehhee

i noticed na mag tap sya sa iya feet in time to music pag baby pa sya. so i introduced her to instruments at an early age. she is on her own na karon...playing her own style...YouTube - Canon in D
ganahan ko mag piano but ang piano wlay hilig nko..hehehehhe....ambot ngano....![]()
kinsay mutudlo diri ug widow? or know someone nga mutudlo ug widow...
ive had piano lessons saona bata pako hehe pero di man jud ko kabasa ug notes mao chords2x nlng ni ako but i need to learn more on techniques sa widow like chord progression, open chord voicing, rhythmic patterns, etc...
anyone?
ako tigtudlo kog piano sa una, pero wa pa ko kasuway ug tudlo ug widow, kay based sa akong experience ma-develop rana nimo if magsige kag play, sigeg practice, ug sigeg ka-LSS,, kelangan lang gurog meditation, or kung di mada, kantahon jud ang note, nuon, ma-develop rana kung mkat-on na kag chord progession ug mga patterns, ma-predict na nimo ang mga chords, if naa lang unta koy time, mutudlo jud ko,, pero mutabang lang nya ko diri ^__^

ako nahan q haha .. pro ang piano d ganahan naq XD
d usto lang q makatuto pro wolay piano / keyboard sa bahay... :3 my sister said same ra daw ang keys b to or notes .. ithink sa flute ug piano.. tinuod ? :O
me me...love to play Witches' Dance by E. A Mac Dowell...murag ma witch pud ka after playing the 20 pages classical piece...![]()