Page 5 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 41 to 50 of 57

Thread: Bike bike,,

Default Re: Bike bike,,

Quote Originally Posted by jude86 View Post
    kasagaran nako kuyog boss wala helmet, but naa mi mga tail light. ahak b e lingawa, ni sud mi ad2ng skyline garden, menteryo man d i to but 6 mi kabuok b e, wala claro amo tourguide. hahaha..
    naabot mo didto bro ? hahaha menteryo mana didto bro, maka tawa man pud ko sa inyo tour guide

Quote Originally Posted by blair View Post
    naabot mo didto bro ? hahaha menteryo mana didto bro, maka tawa man pud ko sa inyo tour guide
    Lingaw mo lang, picture2 pa mi gawas sa skyline, then ni tungas mi tuwas kay napa kuno ngad2 ngit2 naman jud kau then lain na kau sa paminaw kay nget-nget kayo ug perting mingawa daghan pa kau dagkong kahoy. ahak jud oie dugay kaayo mi naka get over pag ingon adtong taw nga menteryo man to dong. hahahaha

kuan bro, wednesday night, ug friday or saturday amo rides, kay sunday ting duwa basketball man gud. but ga plano mi mag busay sunday or sat kadlawon sunod. duty man gud ko 10am, thursday-tuesday. wednesday ra ako day off..
    Last edited by jude86; 08-06-2011 at 11:50 AM.

kana, saturday ug sunday kadlawon. kuyug ko ana. hehehe. gikan ra ko nag bike bike karon,paeta ako rang usa. na basa pa gyud ko sa uwan . kanus-a diay to inyong plano sa bohol bro ?. haha dina diay mo matawag ug bikers kunuhay, its real na gyud ..

hahaha, nig sembreak nila bro ga plan mi adto ug bohol, or if dli madala plano mo night ride nya ngeta katolgan uli nig ugma na.. hehehehe..

basin unya bro ride mi,

sure bro, add lang ko sa facebook kay ga himo mi ngad2 groups para bike ngadto ra namo post if naa ride para comment lang ang ganahan mo kuyog. bjlim15 at yahoo dot com ako email add. friend napud mi ni boss blair ngad2 wala pa lang mi ka kuyog ride. heheh
    salamat brad.. palit nia ko ig blinker ky reflector rman toh ako, hehe..

kuyug nya ta .. kung makalugar lang ni sila ug sunday sa buntag mag bike kana sure ko maka kuyug gyud ko hasta pud ako mga kauban. every tuesday night raman gud ko pwede ug night ride. ang bikers kunuhay nga group every wednesday night rapud ni sila maka bike.. di lang sa ta mag helmet, pero blinkers gamit kaayo na kung mag night ride bro. Log In | Facebook
    cge bai.. nndot sd btw sunday ky libre jud o dba sat nyt.. lantawon nia nq ang groups sa fb.. thanks!

delete post
    Last edited by blair; 08-23-2011 at 12:25 AM. Reason: dp

sHare lang nako mga bai ! ^_^. invited everyone !!!

ride to DANAO CITY tah bai......

Time
    Sunday, August 14 · 5:00am - 8:00am

For- Bike & Talk Friendship Club

More Info
    LONG RIDE THIS COMING SUNDAY TO DANAO CITY, NORTHERN PART OF CEBU PROVINCE...5:00 TO 6:30 AM ASSEMBLY AREA CICC...THE EARLIER THE BETTER KAY LAJU LAJU ATU ROTA GUYS...
    NO BIKE....NO HELMET...NO SHOES....WALAY RIDE!!!.....

READY......SET....GOOOOOOO​...!!!!!
    agooy ganahan lagi ko ani dah, sayanga ani oie duty ko 9am.. tsk3.. but sige lang ako lang ni e post sa fb page basig naay ganahan ngad2 mo kuyog ani.

yes bai, pero mas lingaw ni ug daghan daghan ang manguyug ani kay lain lain man klase sa bike ang muapil sa ride. FB, MTB, BMX, City bike etc, tanan welcome basta in very good condition lang pud ang bike, ug kinahanglan mag helmet ug mag sapatos

try mi unya oprah, ga bike ko padung duty ron.. mayta dli na mo uwan sa oie... hehehe musta na bro? gi hagad ko sa ko officemate ug kato ako cousin anang mactan ride daw basta thursday?
    yup, every thursday night bro naa sila ride. ang nakanindot kay nagka anam anam na gyud sila ug kadaghan, most of them are from cebucycling.
    yup kami na bro, every thursday mi mag ride dri opon dn if majority mo agree mo adto og lighthouse lilo-an ok ra pd... 7:30pm assembly time dn mo depart 8:00pm... adto magkita sa GMC arcade.. welcome ang tanan

11.    Advertisement

Page 5 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast