when do you usually jog?
i jog early in the morning, before breakfast.
murag delikado mag EJ wala pay kaon. he he.
Originally Posted by seeteemahsuu
when do you usually jog?
i jog early in the morning, before breakfast.
murag delikado mag EJ wala pay kaon. he he.
Originally Posted by seeteemahsuu
i have heard of stories like these. some even say they got a false positive after random company drug testing because of taking Extra Joss.Originally Posted by NIKE
basin naa ni ephedrine or amphetamines? just like bangkok pills.
ako bro mi hunong nko kay sukad sgi ko inom. naa mi gawas sa ako a bato pariha color sa extra joss. mao mi hunong nko then mag labad ako ulo basta mo inom ko.
kana extra joss bai accredited na sa BFAD...nag-agi na og tests so i think safe ni cya![]()
tinuod, lami nang extra joss i-mix with redhorse. 1 sachet of extra joss to one 500ml na redhorse. hastang lamia lagi!!!
ahak makalibangon man ko sigi inom ani. i drink to sachets worth of Joss... then inig human, kalibangon na dayon ko...
if youre a heavy coffee drinker, ok ra cguro extra joss. i tried drinking extra joss once kay nagpalpitate man ko. mura lng ko nadrink og very strong na cofee. paksit uy!

maka daot daw ang extra joss, limut ko ngano, ask your nursing friends kay nursing pd to ang ga.ingon nako... hehe
effective ang extrajoss mao na ako gamit inig gym nako ok kaau d sad ka makuyawan sa iya tamis kay naa ko kaila diabetison na mao ta iya ma inum na tamis ang extrajossmao may g recomend niya
i heard from a friend..maka baog daw ang extra juice. i dont know how true is it....