bai what do you mean by naana to iya mga friends? iyang mga friends g jerjer sya? gang bang?Originally Posted by Sanosuke
bai what do you mean by naana to iya mga friends? iyang mga friends g jerjer sya? gang bang?Originally Posted by Sanosuke
OT: wala man koy male prens![]()
i smell fish![]()
sobra pa sa fishy ni nga baho...
Sorry it took me so long to see this thread and get back here with a response. Bitaw N`gel, for me lang. kung ikaw tarong nga babae ngano tawon mouban pa man ka sa uban nga lalaki? Isn't your boyfriend enough for you? Me, i personally will not go out with any other men when i know i only enjoy my boyfriend's company anyway. Its just me. You can say i might have strict principles but i tell you that is the right way.Originally Posted by n`gel
ok ra na wui...
Okay ra so long as my boyfriend is also with me.Originally Posted by junmar4
bahala wala ko... choice na sa ako gf na molakaw with people na iya gusto kuyogan.

How about this:
Naay laki na ka fling fling imong gf while both of you were in a relationship aka cheating. Nagbalik namo bag-o lng, kaso lang naay party nya naa jud ang guy. Di man malikayan kay gamay nalang man cla sa ilahang batch nya barkada pajud niya sa school apil ang guy . Nya dugay namo sa imong uyab, mo sugot mo nga moattend cya?
^^No dili ko mosugot the trigger is there you see. Mosugot ko kung uban sab ko. It has nothing to do with trust. Sometimes you need to draw the line somewhere.