Page 5 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 41 to 50 of 66

ingana pood mi. gmingaw ra mo ana sa usa's usa..

preho tngli mo init ug ulo....

Mao jud ni ang reason why I don't go for long distance relationships, k i know maka away jud ko uyab if i can't see him as much as i want to. d pod sala sa guy pero basing on past experiences, mangaway jud ko if mingawon ko, plus naa ko feeling na naa jud lain bah. mao na cge ko pangaway k ganahan ko e assure na ako ra ang girl. i gave up dealing with long distance relationships a long time ago, k para nako d jud sya mu work coz im the kind of girl who wants the physical presence of a the person i love.

Quote Originally Posted by Blackjellybean27 View Post
    Mao jud ni ang reason why I don't go for long distance relationships, k i know maka away jud ko uyab if i can't see him as much as i want to. d pod sala sa guy pero basing on past experiences, mangaway jud ko if mingawon ko, plus naa ko feeling na naa jud lain bah. mao na cge ko pangaway k ganahan ko e assure na ako ra ang girl. i gave up dealing with long distance relationships a long time ago, k para nako d jud sya mu work coz im the kind of girl who wants the physical presence of a the person i love.
    pero di man sad permi mi mag long distance kai tig anhian man sad xa ug cebu.. nice nang girl nga ngita jud ug physical presence sa iyang love.. bilib kog mga n-ana... reha sako uyab.. hehehe...

Quote Originally Posted by pollybusngiw View Post
    preho tngli mo init ug ulo....
    dli man bro, pareho rami pala away kung mingawon.. hahahahaha

Quote Originally Posted by mybuuz View Post
    kung kamo gyud ang magkadayon, mangita gyud mo ug paagi nga magkausa mo ug stay.
    anyway, bata paman kaha mo?
    cge jd mi pangitag paagi but naa man joi hindrance.. maybe later on sa life.. hehehe

di man au mi bata.. graduate nami sa college bro...

hahhahaha
    bec naay mga girl nga gusto ug away to test guys... ay nalang kay di mo kasabot hehehe

Quote Originally Posted by PeeJ View Post
    2 years and 1 month nami sa akong uyab.. taga cebu ko niya taga mindanao siya.. ngano man nga everytime nga magtxt mi ug dugay, kai mag away man mi kadugayan? why is setting a little limit a source of away?
    gi mingaw ra na brad. duwa-a sad ui nya stay ug dugay bah. its her way of telling you na ari dri sa mindanao ug bisita-a ko. i-surprisa siya brad.

Quote Originally Posted by yiennahs View Post
    hahhahaha
    bec naay mga girl nga gusto ug away to test guys... ay nalang kay di mo kasabot hehehe
    nganong gnahan man mo mu test ug guys?! sa akong pagkaila skong uyab, dli man siya in-ana.. she hates girls nga in-ana.. hehehe...

Quote Originally Posted by pablingz View Post
    gi mingaw ra na brad. duwa-a sad ui nya stay ug dugay bah. its her way of telling you na ari dri sa mindanao ug bisita-a ko. i-surprisa siya brad.
    naa naman siya cebu ron brad... ga review siya.. i hop dli na kaau mi mag-away.. like gahapon nga para lang ni request ko nga ipa dako iyang tingog sa telepono kai ga away mi.. tsk tsk...

11.    Advertisement

Page 5 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast