It's a writing job kay mao man ako expertise sad. As for data entry/encoder, negotiate pa ko ane and maybe sa office ne sya na work dili homebased para ma monitor naku...
It's a writing job kay mao man ako expertise sad. As for data entry/encoder, negotiate pa ko ane and maybe sa office ne sya na work dili homebased para ma monitor naku...
naa ko comp sa balai..then interested ko ani na job.. unsa mani xa naa lang ka kcopyhon na article or ako ang msuwat s article?.. pm me pls..
hello.. pwede ko mo sign in sa forum poster? my ym is madredrive at yahoo dot com... thanks

sent u a mail already. Please reply whether i have the chance or the other way around. thank you!
interested lgeh ko ani ai....kay para pud naay gamit ako pag cge ug computer.....hehehe
busy lang jud ayo ko sako work and biz, i will send you email sa mga ne apply! i do apologize kung di naku ma entertain tanan kay 1 woman show ra jud ko.
ako HR, accounting, manager, writer, editor, liason office, sales person haaay, kutasan sad ko... i hope masabtan ko ninyo.
i am trying to accommodate everyone mu apply but d jud makaya sa powers...

hi sis, just wondering ba, naka apply na ku and i actually attended one of the meetings sa ym. Unsa na update ato?
| Similar Threads | 
 |