People who tend to ask this question usually don't persevere in LDRs. If you have doubts then chances are it wont work.
People who tend to ask this question usually don't persevere in LDRs. If you have doubts then chances are it wont work.

base on my experience LDR wont work.
Abi nako muwork since ngkalayo nami for 2 yrs pro wa man japon - ako ngtrust ko sa iya unya dili ko klase nga gf nga selosa og ga check attendance pro wa japon ni work k unsay sense nga nguyab pamo nga murag wa man diay japoy paingnan... kato amoa no hope na mgkita paman gud mi utro gi una namo among mga careers kuno! ako nlng nigive up. ingon nlng ko let's have a life and move on! (sugilanon ni nodame bow)
Agree ko!
Unsa pa may bili sa relationship if kung kelangan nimo eang company kay wala xia?
It's a waste of time considering uyab2 pa man..
Kung minyo na, aw sacrifice lang jud ang kalayo kung nagsupport jud mo and nagbuild ug family ninu.
This one might work..
bitaw.. depende ra jud sa involve sa relationship..
mao jd. dpende rajd na. ako btaw bsag layo mi sa akong bibi mka find mn jd mi ug way na mkacommunicate.
wlay adlaw na dli mi mka exchange ug msgs bsag sa fb. almost everynight mgchat sad mi. ako kay mo text sd ko usahay nya call ig gbii..everyday mo ingon jd ko "i love you" and "i miss you" kay mao mn na akong na feel. mingaw najd kau ko niya..=( looking forward na magkita mi puhon2..
| Similar Threads | 
 |