work sad gani ko pro in case lang naa bah.. hehe

la mn ko kakuyog nila... hehehe... post pics nya hap...
kinsa man moadto ni vlad? nara kos chonghua sguro texti ko ninyu hap... wa'y laag tonyt??
Nana pod laag? Where man? Round trip south?lol^^ ka simang.
@all wala pa ko kaadto ni vlad magkuyog ra siguro mi meyshil ill just post room number if mahibaw an na nako guys
@downface sori bro wala jud ko kaadto gabi i was so tired wala sad gani ko kaadto sa outpost next time na lang
[color=purple][font=kristen ITC]sus... asa naman tong mga sabaan oi... kani gyud uban noh kutob ra sa post walay tinud-anay... jam jam lang gyud ni ilaha... **bato2x sa langit ang tamaan wag magalit!
Alexxandy and Moi went to chonghua to pay visit el presi... i was expecting few istoryans in robi around 7pm pero wala may nitunga so go na go nalng mi ni alexxy deary sa hosp and visited el pres... i didn't even know his real name and room number pero we find ways para mavisit namo cya...
Chika galore lang among show for a while then batsi rapud mi para makarest na c el presi...![]()
cool nagkita gud mo ako pa gi asikaso iyaha philhealth kay luoy sad heheh adto mi tomorow ni mitch after shift nako itll be morning if ever mangadto mo kuyog na lang ta pm me lang aytOriginally Posted by |nCuBabE
i.post sd dri ang updates kuya stabwounds para ang uban nga istoryans makahibaw sd ug maka.visit... kay ako mu.visit jud ko...
good evening to yall!
updates: the guy needs blood just recieved this to my email from our clininc...
*For those of you who have a blood type of O+ please contact Francis Evan Go @09184816126 since he needs blood transfusion ASAP.*
adto ko chonghua tomorrow morning to check things out i think hes on the new bldg 6th floor just look for his name mentioned above
lets just pray our friend gets well soon...
naunsa diay si presi? O+ ko pero d guro kdonate ay,, hahaha!!! ask nako ako uyab kay O+ mn sd guro to. naunsa diay siya?