mas ma feel nimo ang presence ni God ining PRAY nimo, labi na kung naa ka sa church or sacred place ΓΌ
mas ma feel nimo ang presence ni God ining PRAY nimo, labi na kung naa ka sa church or sacred place ΓΌ
btw, mao ganahan ko mo sud sa adoration chapel kay ma peace jd ako mind and body mura di relax ako self... murag ders no ned to fear of samting...
carpe diem, baby. ('c',)
Yes! every single second!
if we could feel the presence of God in every single moment of our lives, that's heaven enough for me. ('c',)
yes all the tym... He always answer my prayers... GLORY TO GOD IN THE HIGHEST....
If we talk about sense perception NOPE.
Do you feel God's Presence?
--- Always!
hahahaa... sir, that's too much! But I like it though.Originally Posted by BaDBoY
![]()
Please share your personal experiences in how God exists, like this one below.
akoa kay funny kaau ni...mga 2nd year college ko ato....nagsakay kog jeep kay pdung ko sa labangon kay moadto ko sa ako miga...nya akoang kwarta kay kuwang og piso...cge ko huna-huna kung asa kog piso, naghuna-huna pud ko nga mamokong na lng...nya nipiyong ko nya nagpray ko nga mayta naa koy kaila or unsa nga makahatag og piso...pagbuka nako sa akong mata, nitan-aw ko sa ubos sa jeep, naa jud sa may tii-ilan sa akong atbang ang piso...wa jud ko nagduha-duha, akong gipunit deretcho...waheheh... :mrgreen: