Ganahan ko mo apply for prof pero dugay naman ko way duwa2 bro. Hehehe, if sila mo provide sa account sila pud mo provide sa items?
Ganahan ko mo apply for prof pero dugay naman ko way duwa2 bro. Hehehe, if sila mo provide sa account sila pud mo provide sa items?
Kinsay ganahan mu palit ug zenny dha sa ragna? na.a ko baligya almost 4b.
"Usa ko sa original member ug usa pud sa founder sa scourge fenrir.. Gi invyt ta mo ug apil sa guild sa Valkyrie server Scourge Guild. Nagka kinahanglan mi sa inyong supporta pra sa RWC ug pra sa RPC.. 3 mi kabouk ron original members sa scourge nga tga fenrir sauna. Online ko tga gabie, mahimo ko ninyo ei pm --> olrac23
Ang tambayan namo ky sa payon tables.
ei add pud ko ninyo sa FB pra adto ta mag estorya. --> silvertoes_8000@yahoo.com
Paki like napud sa atong page, ie search lang ninyo ----> S C O U R G E or you may click the link
S C O U R G E | Facebook
S C O U R G E | Facebook
Ei visit ninyo ang page sa scourge din ad2 lang mo post sa inyong intention kng ganahan mo mojoin sa guild balik..
@snowflakes: cge bro pwede kaau,. Oo way blema sa items ug account providan rata nila dd2 puhon. read lng ka2 akong gipost mechanics ng Regionals.
@all: mga gusto mo apel PM nako inyo mga contact number para ma txan tamo kanus.a tah mag kita2. Thanks! Rok Cebu!
ang RWC 4th job gamiton?
bro di ko ka sure sa akong pag apil ani ha. hehehe
ang sure nako dri kay kami ni jhhgz nya 3 man mo sa scourge so mga 5 nata![]()