agree jud ko ana bro about sa back-up files kay mao man jud na ako buhaton..
but nag libog lng ko kung maayo ba na mu-defrag sa imo hard disk or dili...
lahi lahi man gud ang pag tuo sa mga PC users...

Re: HardDisks..
				agree jud ko ana bro about sa back-up files kay mao man jud na ako buhaton..
but nag libog lng ko kung maayo ba na mu-defrag sa imo hard disk or dili...
lahi lahi man gud ang pag tuo sa mga PC users...
				hmmm.. basta ako dli jd ko tgdefrag.. there are lots of other ways to make your computer run faster.. hehehhe

ok bro... but sure man gud mu-hinai imo PC kung dili mu-defrg...Originally Posted by jintatsu
ambot lang sa langaw...

OT: e defly nalng langaw namankaha na..hahaha..ayaw na nang defrogpeace.....
				hmmm.. kung tanaw nko hinay na jd ayo ako pc.. mgreformat ko.. hehehe.. msnindot mn gd nah mgreformat nlng kaysa mgdefrag..
dugay gd ayo ka mahuman og defrag.. parehas ra tngli nah nga time pra mgreformat.. heheheh

yup! but kung daghan ka important files so you need to transfer it to a dvd or cd.. so it will take time to have a back up file..Originally Posted by jintatsu
i think defraging your hard disk is like arrangng your files...
				para dili naka mag defrag, nya paspas ghapon imo pc, expand nalang imo RAM to 2 gigs
para paspas retrieve sa files, a good video card also helps, para dili ma stress imo processor
pero kng hinay imo system, defrag lang once a month the least...
peace!

thank sa advise nimo bro...
at least makatabang sa akong pagdsyd...
				okay mana mag defrag ka, pero ang best gyud ana is safe mode first para wala laing magdagan application, din dili saka mag browse2x or mag unsa ba ron...usa paspas iyang defrag kay wala naman pod lain sya ge process pa except sa defrag....okayy...hehhe

ok no problem...
so sa safe mode ko magdefrag para mas-safe?
sakto ba?
| Similar Threads | 
 |