Page 4 of 9 FirstFirst ... 234567 ... LastLast
Results 31 to 40 of 82

kaon mo swaki...

Quote Originally Posted by jd_cellphone View Post
    kami sa ako mrs, wala pa gyud tawn...6years nami married...hahhhaaaaaayyyyyyyyyyyyz....ngano kaha ni?
    have you consulted a doctor ani bro?

consult a doctor...

Quote Originally Posted by kit_cebu View Post
    pathetic....isn't it?

those who wanted, can't have....
    those who don't want, has a lot....
    sakto gyud ka bai, mag withdrawal pa man gani para maglikay ma buntis?

Lisod ang pagCHILD BEARING kung accidentally made ra na cya. Such as kanang mga hubug2x, lakwatcha mao na mga resulta. maglisod jud na cla.

Quote Originally Posted by scorpionqueen View Post
    @TS: I have the same sentiments. My husband and I have been trying for years. But it will come, all in His time. Kung di jud palaron, wa ta mahimo...
    Daghan nata Ma'am . two years in the making na mi pero wa pa jud swerte . pero wa pa gihapon mi nawad-an ug pag-asa nga maka buo ra jud mi puhon

Unsa diay mga RASON anang mabaog?? nya unsa diay buhaton para dli mabaog??

kai asa nOon 2ng ganhan.. WALA!
    asa 2ng dli.... DAGHAN!

noh?? lisud d.i mag buhat ug bata?ehehe

Quote Originally Posted by necrotic freak View Post
    mao sad ni problema sa akong barkada. financially super stable na jud unta sila.. w/ house n lot ang car kay seaman man siya pero zero pa jud intawn sila sa liwat.. ang uban nuon namo barakada nga walay klorong trabaho maoy daghan ug anak.
    dugay name sa ako bf nag-build me house daan & decided to live together b4 getting married, its been 3yrs wanting a bb but wala jud niabot pareho pud mi naay trabaho. pero akong niece hinuon & her husband walay mga trabaho walay ikapalit gatas sa ilang 1yr old bb pero karon bag-o lang nanganak sa ika-2. Amo sad neighbor dugay na kaau cla kasal pareho cla nindot ug rank sa bank, dako kaau ilang house pero mingaw kaau kay walay bb. ngano man na?

Quote Originally Posted by Lady-L View Post
    dugay name sa ako bf nag-build me house daan & decided to live together b4 getting married, its been 3yrs wanting a bb but wala jud niabot pareho pud mi naay trabaho. pero akong niece hinuon & her husband walay mga trabaho walay ikapalit gatas sa ilang 1yr old bb pero karon bag-o lang nanganak sa ika-2. Amo sad neighbor dugay na kaau cla kasal pareho cla nindot ug rank sa bank, dako kaau ilang house pero mingaw kaau kay walay bb. ngano man na?
    mao nay pangutana nga nagtangag ug dakong ganti. hehe

bitaw suwayi ninyo ang gibuhat sa akong cousin. ni undang jud ug trabaho iyang misis ang resulta naka buo gyud sila ug bb girl..

11.    Advertisement

Page 4 of 9 FirstFirst ... 234567 ... LastLast