Page 4 of 8 FirstFirst ... 234567 ... LastLast
Results 31 to 40 of 79

sis if ur 19 then ur still young to move on...after giving birth go back to school,naa mana imong parents 101% sure nga mo support na sila nimo kay wala may ginikanan m salikway ug anak..get a degree, in that sense you can make ur baby proud of u..there is still a good life awaits for u.. ur still young and u can start doing it right now...tan awon nato ug dili ba na maglaway nang lakiha labi na if mkabarog ka ug balik after the storm...

Quote Originally Posted by jelousofthe1 View Post
    19 pa intawn ko..mao ani ko ka immature...bow
    wow!! gwapz ka imagine ka ug ka 40 nmo naa nakay 21 year old na anak? weeeeeeeee..

mura ra mo ug barkada!! dba cool..kaayo?!! para nako cool kaayo ng d kaayo mo lau ug gap sa imong anak..haha..kay pd pa mo mag jam.. ^_^

Quote Originally Posted by desperada View Post
    sis if ur 19 then ur still young to move on...after giving birth go back to school,naa mana imong parents 101% sure nga mo support na sila nimo kay wala may ginikanan m salikway ug anak..get a degree, in that sense you can make ur baby proud of u..there is still a good life awaits for u.. ur still young and u can start doing it right now...tan awon nato ug dili ba na maglaway nang lakiha labi na if mkabarog ka ug balik after the storm...

i have a job...and well compensated man sad ko...kaya lang..i have to leave the baby sa amo usa

Quote Originally Posted by desperada View Post

Agree with you.. mao btaw ako g ingon nya na for now..ingon ana lang na iyang parents kay parents man.. pero ug ka kita sa apo..makalimtan na jud ang nahitabo..asta pud sya na anak makalimtan na.. ^_^ kay ang focus sa apo nmn ^_^

labaw ug healthy and cute kaayo ang baby... ^_^

day remember na tanan problem malagpasan ra na! kay una man kang
    nag-antos so una sad kang makapahuway! nindot nuon na kay bata
    pa ka makakita sa imong apo! dili ka angay maguol uy!

Banned User
    Blog Entries
    9
    buntis ko karon..5 months na...pero wa pa ko pakasli sa papa ani akong baby...
    kay busy daw xia...less daw ang resources...etc....
    akong parents...nasuko na..kay dako na akong tiyan...pero wa pa japon mi nagpakasal..
    na ipit na jud ko...kay akong parents na mismo nag pa schedule sa munisipyo..
    nakasabot ko sa point sa akong family...di sila gusto mogawas na pina angkan ko..

ni disagree akong uyab sa gihimo sa akong parents..ngano daw ila mi dali dalion...
    ngano daw mag huna2x mi sa legitimacy sa bata...di pa ba daw enough iyang financial support
    hangtod karon...ako ra japon isa nagpuyo..without him...wa jud xia nag atiman nako...
    cge ko hilak...kay wa nako kasabot....kung nahigugma pa ba jud xia nako..or wa nah...
    or he just used me...nya kay buntis naman...e junk nah...

pls help me....
    mao jud na miss.
    dawata na lang na nga dili tanang lalaki tarong.
    Sama nga dili tanang babaye tarung.

Mao nga dapat uyab pa lang mo dili jud ka pahilabot.
    theoretically mao jud unta na imong gibuhat.
    pero naa na man na. unsaon pa man na nimo?
    Kungdi kat-onon ang leksyon sa kinabuhi aron usab makat-on ang ubang mga babaye diri.

Banned User
    Blog Entries
    9
    buntis ko karon..5 months na...pero wa pa ko pakasli sa papa ani akong baby...
    kay busy daw xia...less daw ang resources...etc....
    akong parents...nasuko na..kay dako na akong tiyan...pero wa pa japon mi nagpakasal..
    na ipit na jud ko...kay akong parents na mismo nag pa schedule sa munisipyo..
    nakasabot ko sa point sa akong family...di sila gusto mogawas na pina angkan ko..

ni disagree akong uyab sa gihimo sa akong parents..ngano daw ila mi dali dalion...
    ngano daw mag huna2x mi sa legitimacy sa bata...di pa ba daw enough iyang financial support
    hangtod karon...ako ra japon isa nagpuyo..without him...wa jud xia nag atiman nako...
    cge ko hilak...kay wa nako kasabot....kung nahigugma pa ba jud xia nako..or wa nah...
    or he just used me...nya kay buntis naman...e junk nah...

pls help me....
    I know wala magkuwang ang imong ginikanan magtambag nimo about uyab-uyab.
    Pero girls like you wants to learn these lessons the hard way.

C.I.A. maddox_pitt's Avatar
    Blog Entries
    1
    im planning na dili ipakita niya akong baby...
    up for this dba si jennelyn mercado sad wala gpakita ni patrick ang baby

pero ang nega side ani sis, the child will always look for his father...if that day comes, ipakita jud siya sa iyahang amahan... at the end, he'll understand why wala mo nagkadayon sa iyang amahan...

C.I.A. maddox_pitt's Avatar
    Blog Entries
    1
    sis you're too young to get married.... sometimes even your feelings while your 19 isn't stable enough to last a lifetime..all i'm saying is, getting married at this point won't be a good solution to your problem especially that the father of your baby doesn't want to...
    it's a long road ahead...but you'll make it through... don't depend on your baby's dad for love or attention..kay tagaan rka niya if ganahan gud siya... pero if dili, then learn to stand up on your own... learn to face things alone..kay your baby would solely depend on you when he/she comes out... so kailangan you'll stay strong and healthy for your child... okay ra na if di ka magminyo ron sis.. yknow, basin blessing in disguise pa gani na...get married when you're older, more stable and mature enough to understand married life better...how old is the guy?kay if 19 pa na, di pa na kabarog ug tarung...most prolly nagbinuang pa sad na..magbag-o pa ang kasing2x ug huna2x...

Quote Originally Posted by RainDrizzle07 View Post
    wow!! gwapz ka imagine ka ug ka 40 nmo naa nakay 21 year old na anak? weeeeeeeee..

mura ra mo ug barkada!! dba cool..kaayo?!! para nako cool kaayo ng d kaayo mo lau ug gap sa imong anak..haha..kay pd pa mo mag jam.. ^_^

yeah, korak.. be happy nalang pra sa future my dear, ayaw padala sa kaguo kay looy ang health sa baby.. be masaya nalang..

11.    Advertisement

Page 4 of 8 FirstFirst ... 234567 ... LastLast