Originally Posted by charlsbac AMD SEMPRON LE140 AMD Sempron LE140 2.7GHZ AM2/AM3 Emaxx EMX-MCP61P-AVL 1GB ddr2 pc800 250GB 7200RPM Sata HDD Sunstar Case w/ 500W PSU PALIT/Sparkle GeForce 9400GT 512MB/128bit DDR2 PCIE Php 10,980 Kung kani cya nya ako lng casing ang gamiton kay ganahan ko sa ako casing gud.. pwede ra? pila ma discount? Just pm me... Thanks!
Originally Posted by mikhail sis naa ka DDR2 2g 800? naa sir...2GB ddr2 pc800 Kingston @2,360.00 Originally Posted by charlsbac Kung kani cya nya ako lng casing ang gamiton kay ganahan ko sa ako casing gud.. pwede ra? pila ma discount? Just pm me... Thanks! PM'ed you sir. UP!UP!UP! Higher specs and price lowered....please review specs posted.UP!UP!UP!UP!
Up!up!up!up!
Up..uP..Up..Up!:>
up nasad! ♥♥♥
up up up up up
up up up again!
Hi Ma'am Nes, Puede ang naa lang sa profile picture amo i grab...hehehe. ...Pls.Pm kung negotiable pa...
Originally Posted by jat80134 Hi Ma'am Nes, Puede ang naa lang sa profile picture amo i grab...hehehe. ...Pls.Pm kung negotiable pa... hahaha asa man imo pasabot nga negotiable pa sir?ang package o ako? hahaha...neways ubos nana cya sir...
up up up up!!!saka saka saka!
Forum Rules