Page 4 of 28 FirstFirst ... 23456714 ... LastLast
Results 31 to 40 of 275

@ incubabe
    sakto jud ka....but sumtyms boys needs space wherein they want to hangout with their friends only...whenever ur gf is around, ul not enjoy that much bec. u have to think wd ur gf..once in a while ra gud n..para bonding wd friends fud...but u have to know ur gf/bf wd ur friends para dli magduda....para friends fud cla...he.he...

@mos_k2

mao jud bro....basketball...sa mga hobby, and etc..sumtyms gud, na juy adlaw nga d ka nhan na mu gf sa tapad.....bsag once in a week, or month bah...

naay joke ani: "pahibalo, ayawg pananghid. pahibalo." hehehe

ha.ha..gud jowk..sakto fud

>><<(",).....

wala may sayop anang mghangout mo mga boys, its just that pahibalo mo kung asa namong dapita gibutang ni Lord... dli baya lalim nga magkaabot mo sa imong uyab sa usa ka lugar na hang-out tanan ninyo sa inyong barkada...

ako am happy bec me and my hubby went along so fine... mas ako pa gani ang mgsige ug ingon niya na laag mo imong mga friends kaw aron maupdate pud cla sa imong whereabouts & likewise u to them.. pero moana man lang.. ari lng ko dinhi love spend quality time w/u toinks!

sometimes ako nalang ang mapul-an gud kay everyday mi mgkuyog.. hatid sundo, sundo hatid sa house ug office.. if mgGA sometimes kuyog cya basta pwede outsiders.. lingaw raman pud cya!

kasulay ko 1 day wla ko ngpahibalo niya na nilaag ko.. ako cya gipapauli sa ilang province then ako kay nglaag2x ra sa ayala, hasta gyud nakong lingaw lagi.. palit ug mga fashionable shoes & blouses.. eat all by myself sa mga foods na akong na miss.. basta it was 1 day out for me

Quote Originally Posted by |nCuBabE View Post
    wala may sayop anang mghangout mo mga boys, its just that pahibalo mo kung asa namong dapita gibutang ni Lord... dli baya lalim nga magkaabot mo sa imong uyab sa usa ka lugar na hang-out tanan ninyo sa inyong barkada...

ako am happy bec me and my hubby went along so fine... mas ako pa gani ang mgsige ug ingon niya na laag mo imong mga friends kaw aron maupdate pud cla sa imong whereabouts & likewise u to them.. pero moana man lang.. ari lng ko dinhi love spend quality time w/u toinks!

sometimes ako nalang ang mapul-an gud kay everyday mi mgkuyog.. hatid sundo, sundo hatid sa house ug office.. if mgGA sometimes kuyog cya basta pwede outsiders.. lingaw raman pud cya!

kasulay ko 1 day wla ko ngpahibalo niya na nilaag ko.. ako cya gipapauli sa ilang province then ako kay nglaag2x ra sa ayala, hasta gyud nakong lingaw lagi.. palit ug mga fashionable shoes & blouses.. eat all by myself sa mga foods na akong na miss.. basta it was 1 day out for me
    see if ur alone..ul feel free and happy.....but once in a while ra pud nage..f cgehon..away sd...yah ur ryt..pahibalo jud....bsin maunsa pa nun..dn makahibaw nalang ka na day mu bf/gf ato.....gud for u,,buotan mu hubby..gbuhi guro na nimo..jowk<<(",>>>>>>>

nindota gud...d sad ka hasulan sa nga usahay molikoy man sad ng mga gurls arte kaau makalagot usahay...

hehe, basta txt2x lnag mo kng asa mo para peace.Ü

oki raman na ba, kani gyung mga laki, amoang gipangayu kay magpahibalo lang mo, di lalim pud, ma worry baya mi ha... ana lang gud, di kinahanglan na kuyog pirmi,,, okies?

Quote Originally Posted by joshua_loquias View Post
    see if ur alone..ul feel free and happy.....but once in a while ra pud nage..f cgehon..away sd...yah ur ryt..pahibalo jud....bsin maunsa pa nun..dn makahibaw nalang ka na day mu bf/gf ato.....gud for u,,buotan mu hubby..gbuhi guro na nimo..jowk<<(",>>>>>>>
    bwahahaha.. ako nuon ang binuhi

BSN gud akong course.. hehehe Binuhi Sa Nurse

11.    Advertisement

Page 4 of 28 FirstFirst ... 23456714 ... LastLast