sakto jud kana si bobby maayo lang na kung siya ra usa magyaw-yaw pero kung mag interview haaay wa jud ayo... labi na kung dagko tae ang interview hon ma wa sa passing... si leo jud ang maayo kay kamao.... vote namo... basta LEO ko..
sakto jud kana si bobby maayo lang na kung siya ra usa magyaw-yaw pero kung mag interview haaay wa jud ayo... labi na kung dagko tae ang interview hon ma wa sa passing... si leo jud ang maayo kay kamao.... vote namo... basta LEO ko..
i found this interesting rant on Bobby Nalzaro in theSun-Star forum board
-----------------------------------------------------------------
You stink, Mr. Nalzaro. You're so cheap and appallingly biased. Listen to your own words: "If homosexual-politicians were ordinary beauty parlor workers, I think they would have already laid their cards on the table. Baka nagladlad na ng kapa at sumali na sa Ms. Gay contests in the barangays."
This reeks of discrimination and a blow below the belt. As a SunStar reader and a former journalist, I am so ashamed of you. And for the record, I am not gay. My classmates and former teachers who are either reporters or editors there at SunStar can attest to this.
Larri-Nil G. Veloso, Cebu City
http://www.sunstar.com.ph/forums/vie...f7a94eef02ef09
Bobby Nalzano. Gwapo nga chubby!
Ari ta ni Kuya Leo Lastimosa kay dili ni siya biased.Â* Dili pareho ni Bobby nga biased ni Tomas.Â* Unya columnist pa jud sa Sunstar nga mga Garcia ang mga tag-iya.Â* Hambugero pa jud ka, Bobby.
Leo Lastimosa!!

oa ra man si Bobby Nalzaro, murag sunod2x kay Leo ba... no offense to Bobby fans... ^^
Maayo si Bobby kay dali ra ma "settle" para dili na cya mo ataki nimoI bet many istoryans know unsay pakulo ani niya like most media personnel.
c boby ako-a ma ayo ka ayo mo dala og kasaba....
Bobby Nalzano
kinsay ni vote ni Nanding Celeste?![]()