oo.. gatagpo2x mi kay among gifinalize ang among club jacket uniform... ug ang feeding yesterday with FSB + family day namo mga Xs.heheh
oo.. gatagpo2x mi kay among gifinalize ang among club jacket uniform... ug ang feeding yesterday with FSB + family day namo mga Xs.heheh
XS,
a teaser of our up-coming club padded jacket uniform:
Xs logo patched at the back of the jacket.
Xs name badge patched at the left front of the jacket
![]()
_aRousers Club - Xs | Facebook
check more photos of the aRousers Club - Xs in this fan page.
updates and more.
may pa sila naka rouser hehehe.. bugoy man ning kawasaki pag release ani, gidispose man daan ang discover, daun pila ka months girelease ang rouser... paita....
yup yup.. heheheheh... mao kulang ug fifth gear... utong na lang heheheh.... so far ako nailisan ani is ang valve seal naa namay aso gud then minus na ang speed ug medyo nikalas ang fuel... o by the way share ko lang if naa mo kaila nangita ug valve seal ani, pwede ra sa fury 125 gamiton tried and tested na nko....
okay bro.. salamat sa info bro.. gamay ra mo ako nakita ngari nga discover. gamay ra ila girelease sa cebu sa?
bukidnon ko, murag pila ra mi gadagan ani ang uban giuli na sa dealer pero di na maitsura ambot ning mga mangutangay basta di kabayad malmalon ug ayo ang motor bisag unsa nga brand...
may na lng ni kay dili init sa carnapper hehehhehe...
^^ug pwede pa lang masakaran ug 5th gear like india marketed their discover135, ako ni iconvert ba hehehhe... utong na jud ug 4th gear taman ra jud 105Km/h mao ra pud specified sa manual top speed 105km/h 60Kg load plane road pero 80Kg ko hehehehe...