up for u bro. . . . . hope mka balik mo didto among balay sa odlot bogo guba sad. . . . . .
up for u bro. . . . . hope mka balik mo didto among balay sa odlot bogo guba sad. . . . . .
medellin ako focus boss kay gamay ra mangabot didto relief goods because of political issue..mga private sector ra ug individuals ang muadto..looy kaau...gutom na mga tawu politiko japon gihunahuna,,,
sir kiboy taga medellin akong wife, didto ko pag bagyo and cge ko balik balik didto every weekend. if you need help sir pahibaw a langko.
mao ni pics natigom nako, https://www.facebook.com/urahara.kis...3542914&type=3
cge will update as soon as naka plot na ako pag adto still waiting ma clear gipadala sa ako mga relative sa gawas until 21...
With motives and political intentions na ilaha mau naay name sa mga plastic...dili pod mi mohatag sa mga area nga daghan na relief nangabot..mag survey pa man sad mi asa nga area wala jud kaau maabti specially sa mga isolated place...this a husband and wife relief operation....kinsay ganahan mo kuyug are welcome for our part 2 operation..medyo kapoi at first ky kami ra duha..nangabot ako cousins human nami..tubig nalang nga 1 gallon ila gi distribute....
sakto jud ka Sir Kiboy ... Keep it up sir .. The Guy from above will take care of on how he will going to repay you on all of your kindness..![]()