try unya mo sa new zip line sa cebu crown regency from tower 1 to tower 3. first na sya nga zipline nga naa sa taas na sa bldg diri sa cebu. mao pud ng pinaka habog
open na diay ang zipline and bungee jump sa crown? pila pud rate?
sos! naay daghan! =) hehehe. for teens like you, sobra ra nang mga imperial palace, shangrilla,.. unsa mni dri na thread oist? pa sociallay ni? hahaha. let's be real and economisitic kunu guys. of course, everyone wants jud a cheaper price with a nice experience.
anyways, kung gnhn mug adventure2.. adtu mus igutan cave. Brgy Jaclupan, talisay city. basta pool2, hidden paradise.. affordable ra xa icompare sa uban pool resorts., portofino is good too.. alcoy cebu wai entrance. u can bring your own tent and banigs. mahug ug "lot" inyung i rent ana. pwede ra pud wala. white sands pjud and basta nice jjud ddtu, layu lang nuon. depende na kung asa mo located. naa poi cold spring sa dalaguete obong. naa poi hot spring sa north. nakalimot ko unsay ngan atu. ddtu ky dili jud mu ka overnight. naa pud sa barili mantayupan falls. =) daghan kaau lain adtu.an brad., naa jud kay mahibaw.an kung mubasa lang jud ka sa threads dris destination. GOOD LUCK!
uuuuuuppp for this metro sport cguro na bos dpt sa sunflower
Kami sa akong uyab... wa jd mi kbaw asa padulong... tambay mis Terminal pra South, ng.text2 sa madla kung asa nindot adtuan... nya g-ingnan mi sa Boljoon, naa daw nindot didto.. so mao to. kami 2 wala jd kaadto pa. then sakay ra mis pg.sakay sa bus. spontaneous kaau. then pag.adto namo, BROWN OUT p jd. pyter. perting ngit-ngita sa lugar na alien mi!!!
Sa FortMed mi nangadto..pero d pa au xa developed ang lugar... nindot kaau ky private ang place.
(Kung gusto mug super private na murag ghost resort, sa Casa del Mar jud, funny au to n experience with my girlfriends! ng.videoki mi sa ilang bar2 nya kami2 ra!! astig! pero super pd to kamahal ang room na pinaka-dako mn among nakuha; libre ra pd to.lol)
Moving along..mao to, then pauli nami sa akong bf.. ingon xag mang-naog mis car2 ky wa lang (mao jd bya ni akong pangandoooy: mka-naog sa car2 para mu-look closely sa karaang balay!)... hala.. ng.stroll2 mis carcar! tan-aw namo tong mga karaang houses, sayang ang ilang museums ky close na ky hapon n mn to..naka-adto nuon mi atong karaan na pool.. na wala ny tubig, hadlok kaau tan-awn! ahhahhahah
bsta, lingaw kaau bsta spontaneous lang..if nhan mog random na lingaw, i say, ride a bus padung South, naog mu bsag asa.. total tnang buses mubalik mag cebu..bsta! nindot kaau na xa n experience! rent a room lng sa resort or somewhere kung asa mu m-gabihian! heheh!♥
Last edited by Moongoddess28; 02-22-2011 at 11:37 AM.
yuleses beach biasong talisay bro...try lang..wla pasad nuon ko ka try if ok ba,hehe