Ok rana bro, awa ni rankings para ma satisfy ka
Best Laptop Brands: Overall Verdict - 2013 (LAPTOP Magazine) | Ranking The Brands
The 10 Best Laptops | PCMag.com
lenovo ThinkPad
lenovo IdeaPad
I just love lenovo
my Z400 is very reliable![]()
so far thank you kaau sa ni comment.. its a big help to me...
okey rba ang emachine mga bro ?
MSI GP60 na i3-4000m version tag 34k cash sa SM, or Acer Aspire v5-473PG na i5-4200u w/nvidia 740m tag 34k sad sa SM, or lenovo z400 tag 32k-34k na i5-3230m w/ nvidia 740m sa interpace or lenovo sa SM
nka come-up q ani 3 laptops kay padung sad q upgrade mid-level laptop aq target.. mao ni aq mga choices so far, pero ang MSI GP60 aq number 1 pick..
okay ra pero don't expect too much kay value series na sa Acer.. Pare2ha rana ug performance sa HP Compaq ang Acer Emachine.. If value series ka nga dili ma-compromise ang performance, I suggest to go for lenovo's IdeaPad G Series
- - - Updated - - -
lenovo Z400
Reliable & no compromises
no compromises, pero ang lenovo z400 pinaka downfall para nako is lisod sya e upgrade.. kay wla easy access sa back panel. almost not replaceable dyud sya apil ang battery.. if desperate ug upgrade kay need dyud ug skilled na mo open para lng ma upgrade
unlike sa MSI GP60 kay almost tanan ma upgrade, even ang processor pde ma user-replace, ram, HDD, Wireless card, etc. except sa GPU.. mao mas ok nako ang MSI gp60 versus Lenovo Z400
What i dont like about MSI is plasticky ang build niya. Flimsy ba..