@STEVEN ipa kunsulta lang na bro sa mekaniko,libre btaw pangutana unsay daot ug mo hatag mna cla ug advice.,asa emo location boss?,naa sa upper canduman boss naa free check-up dhaa.,skena padulong ma-vill
@STEVEN ipa kunsulta lang na bro sa mekaniko,libre btaw pangutana unsay daot ug mo hatag mna cla ug advice.,asa emo location boss?,naa sa upper canduman boss naa free check-up dhaa.,skena padulong ma-vill
boss try ni allain sa tres de abril.. mayng tao na ug mayng laki pud nga mekaniko.. pm me boss tagaan tka sa iyang contact. akong honda eg cya rjud nka sulbad sa kadghan nko gi adtoan..
palihug dala sa daj autoshop para maka minus ka sa labor dollar sa honda hehe,..and good service pa dyud..pa schedule ni boss dodot.. ingna refer ka ni riomartz25..and also paki compression test sa engine if good pa imoha compression sa engine..dai raman na..
ok tnx mga bro..!..dli pd kyha adviceable nga ipa computer scan nlng nko??
@riomartz25...wat mn imo advice nko bro,...mag wait lng ko sa mekaniko kn mo advice ba cya nga ipa computer scan jd after nya ma tsek ang engine??.....layo-layo jd ang mandaue gd bro ui ky Minglanilla amoa,hehe!..but f ang Daj ra makasulbad,i have to sacrifice nlng jd pra wala na problema..
Brod , try sa Noecor didto sa Labangon ...Maayo kayo na sila muayo diha then barato pa jud sila...Sulit kayo motrabaho. Taga Consolacion ko but if naa problema amo Honda Civic derecho na mi sa Noecor bisan layo . For more info pwede ka mutawag ni Sir Noe 2618561 . Di ka magmahay didto brod.
salamat, ok na jd ako duwaan....tnx sa Roadstar Mabolo!..thumbs up!..
adjust intake air controller located at throttle body. but this must be done by professional mechanic.