Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

nindot raba ila mga model house... good in the outside, mamaw in the inside diay TS? tsk tsk. way klaro service da.

Junior Member
    Up tani para makabaw ang uban..

Up tani para makabaw ang uban...karon pasad ko ani dah...

So far TS ok man ang pagka-atiman sa amoa. Nagkuha man pud ko sa ila sa Park Place. So far so good man. And about sa road pasulod, I'm confident ayohon na sa Pueblo. Not to soon kay daghan pa gaagi nga heavy equipments. Pero para nako, I'm excited nga matukod na ako house soon.

kabati gud..nindot biya ila model houses..

awts! naabot o aning threada kay mokuha pod unta kog unit. Murag nag 2x2 na man nuan ko nila oi. hekhekhek

plano bya unta ko mu palit ngari ug property.

dili nalang ko

sis mustah nah? nhatag na ninyo ang copy sa title?

So update sa akoa.. ni adto ko sa Pueblo De Oro, Babag 2, last tuesday and murag maayo man sila. pati ang agent kamao kaayo and 2 slots na lang to nabilin didto before sa next increase, which is on Sept. 15. So nikuha nlang jud ko uska unit didto. I hope dili ko mapareha ug experience nimo TS. I pray.

Quote Originally Posted by kisses4u View Post
    So far TS ok man ang pagka-atiman sa amoa. Nagkuha man pud ko sa ila sa Park Place. So far so good man. And about sa road pasulod, I'm confident ayohon na sa Pueblo. Not to soon kay daghan pa gaagi nga heavy equipments. Pero para nako, I'm excited nga matukod na ako house soon.
    Reverting this back, tinuod ok ang unit, ang location ug ang name wala problema. Just realized nga maayo ang pagka-atiman sa amo 2 years ago kay gabayad pa mi ug equity. Karon nga na-release na sa pag-ibig ang loan ug sa pag-ibig na mi ga-monthly, PURYA GABA ang ilang STAFF UG MGA ENGR DIHA mga polpol.

Nagreklamo mi kay amo unit walay clearance ang toilet bowl para maka-tiles mi sa likod sa tank. Igu ra mi giignan sa staff ug sa engr nga mao na dyd na ang design ready to use na. Ang tissue holder ug soap holder naa clearance unya ang toilet bowl wala unya moingun sila mao na ang design. Ingun pa sila nga nganu atong check list wala mi nagreklamo. Wala sila nabuang, amo checkupon tanan sayop sa contractor nila nga ila na trabaho ang pag-quality check sa product nila. Walay quality control ning mga engr nila.

To enumerate:
    1. Mga gitaod nga switch guba. (Mga inibot ra man siguro na.)
    2. Baratohon nga bowl and lavatory.
    3. Ang mga bintana dili proportion. Nagkahiwi ang agi murag wala kaila ug iskwala.
    4. Ang lavatory bracket, gitaya nga wala pa gani namo napuy-an.
    5. Ang stair railings, igu ra gipatong kami pa nagrepair para molig-on.

Unya kung moreklamo ta sa office, igu ra ta ignan ug unethical daw ko! BULLSH** Nila ako gabayad sa unit. Ako client nila, mga bastos mga staff nila diha mo-tubag2x ug customer.

Sunod nga incident after nako nagreklamo, naa giadto sa unit namo isa ka babae nga staff ug katong engr nga polpol! Nangasaba sa among panday giignan kamo nga contractor reklamador mo. Wala silay katungod mangasaba sa among panday kay dili sila gapasweldo.

AGAIN, ang unit (except the accessories nga apil e.g switch, toilet bowl) and environment okay EXCEPT ANG MGA STAFF SA PUEBLO MGA BASTOS MGA WAY BATASAN and UNPROFESSIONAL!!! WALAY RESPETO SA ORAS UG SA KWARTA NGA GI-INVEST SA BALAY!!! HARD-EARNED MONEY ANG GIGAMIT PARA MAKA-BALAY UNYA INANA ANG IBALIK SA CUSTOMER NILA KARONG NAKADAWAT NA SILA SA PAG-IBIG!

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast